måndag 3 november 2014

Bara måndag
Fick fina rosor av Karin och Douglas i fredags som gör denna gråa måndag lite mer färgglad:)Köket inte denna morgon utan mer igår eftermiddag. Men lite same same bara att det är bäcksvart där just nu.


Godmorgon vänner!

Måndag, ny vecka och november har kickats igång. Känns i och för sig mer som september om vi ska se till vädret. Ska det snart bli julmarknader lite varstans så håller jag alla tummar att det blivit lite kyligare med frost till dess. Helst snö som skapar den absolut mysigaste stämningen men som det är just nu (typ tokvarmt för att vara november) så hoppar jag nästan jämfota bara vi får ett tunt frosttäcke:)

Men måndag som alltså är lite grå. Och varm då. Inga storslagna planer på dagens schema utan vi börjar med att tända ljus, plocka fram frukost, slå på kaffet (älskar just det, den där första kaffedoften varje morgon är bra fin) och lite långsamt ska vi vakna till denna måndag och nya vecka i november.

Ha en fin start så ses vi snart igen!
Kram

3 kommentarer:

 1. Jag tycker också att det är för varmt nu, jag vill ha snö, frost och kyla... annars få jag ingen julkänsla. Hoppas att det slår om fort och att vi slipper höstrusket iallafall :)
  kram

  SvaraRadera
 2. God morgon vännen!
  Så mycket mysigt ni haft för er i helgen.
  Vi har med haft det jättemysigt verkligen. Men min mage har slagit bakut igen :(
  Kan med tänka mig lite kallare för det här grå är ingen höjdare alltså.
  Ha en fin måndag nu!
  Kram kram Anna

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig bukett du fått. Lyser verkligen upp i detta trist gråa väder!

  Ha en bra måndag!
  Kram Jenny

  SvaraRadera