onsdag 5 november 2014

Bara mera fika
Men gör hon ingenting annat än och fikar?? Undrar ni säkert..haha! Men det här långa dagarna när sambon kommer hem sent och som dessutom är rätt gråa och trista så att gå ut är inte jätteroligt, inte jättelänge iaf (men tvingade ut oss på en pw och det var så rått och kallt, brrr) blir lite enklare och godare med lite bak. Alla blir glada av att få något gottigott i magen och att baka lite är alltid uppskattat av Wilma. 


Så vi bakade jag och Wilma. Enkelt ska det vara, inte något krångligt eller något som tar lång tid när Wilma är med, lite kaos blir det ändå (som denna gång med mjöl överallt och en Elsa som hann bli både trött och hungrig innan vi ens var klara). Kardemummakaka bakade vi iaf så det doftar nu stött kardemumma i heeela huset. Bara en sån sak ju:) Och yummie yummie så god den blev! Recept kommer. 


Så vi fikade idag igen alltså. Nu tillsammans med Sara och lilla Liah (som mest tillsammas med Wilma lekte på Wilmas rum). Nybakat och fina vänner gör vilken grå och lång dag som helst mysig:) 


Och nu då. Jo det blir nog lite hemmafix som måste göras och glutta på bönderna:)

Önskar er fin kväll!
KRAM


3 kommentarer:

 1. Gillar dina fikabilder, ja alla dina bilder är mysiga och så kärlekfulla med dina små sötingar :)
  Jag borde baka mer, men svårt att hinna med ibland, när man jobbar om dagarna. ÅÅÅÅÅ vad jag vill vara ledig mer!! Fast jag har ju min lediga torsdag, så det kanske få bli ett bak imorgon då ;)

  Måste bara säga att jag älskar era nya sängbord som din händige karl snickrat ihop, jag är ute efter nåt liknande och blev så himla inspirerad nu!! Så fint så fint ni har det!

  Kram och mysig kväll,
  Catta

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Visst förhöjer lite gott fika den tristaste dag och får man sen även trevligt sällskap ja då är lyckan gjord ;). Så fint ni har och vilka härliga bilder på lillan i förra inlägget.
  Kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 3. Men så mysigt och så sugen jag blev på en mjuk pepparkaka, får kanske ta och baka det idag om det hinns med :)
  Ha en fin dag,
  Kram Sandra

  SvaraRadera