söndag 2 november 2014

Bara Sköna hem stund
Det var inte bara en lugn och skön förmiddag, även eftermiddagen blev så:) Sambon åkte iväg med tjejerna och jag blev själv hemma en liten stund. Tänkte på hundra saker jag borde göra men kom mig inte för så slutade med att jag slog mig ned i soffan med nya Sköna Hem och ett glas äppeljuice. Händer ju inte så ofta att jag lyckas sträckläsa en tidning med två små troll kring mig så det var bra skönt det:)


Det skymtar en vit kudde i soffan med lite grönt mönster på från Svenskt tenn som jag är sugen på. Jättefin och skulle passa så fint i vårt vardagsrum. 

Men nu ska jag resa mig. Sambon och tjejerna kom hem och jag ska åka en snabbis till ICA och sen börja med middagen. Mumsiga fetaostbiffar står på menyn denna söndag!

Kram så länge! 


1 kommentar:

  1. Låter som en riktigt mysig egentid du fick! :)

    Kram Jenny

    SvaraRadera