söndag 16 november 2014

Bara söndag och skicka hem en inneboende
Hej denna söndag!

Här är vi lite sega och trötta efter en såå trevlig kväll med syster och hennes familj igår. Ohh så gott vi åt och  drack;) och sent blev det så en lugn och söndag är vad det kommer bli idag. Vi har precis fikat lite och Wilma tog, som i vanlig ordning den senaste tiden, fram alla "tomtetidningar" som hon kallar det. Vilket är leksakstidningarna som dimper ned i brevlådan var och varannan dag nu för tiden. Hon pekar och säger woooow med stora ögon att det där vill "hilma ha av tåmten" Mycket lego pekas det på (som om vi inte hade nog av det på hennes golv:))

Och som ni ser ligger min mamma och pappas hund Hubbe på golvet och söndagssoftar han med:) Han har bott hos oss i två veckor (japp, därav alla promenader och alla frisk luft vi fått i oss flera gånger om dagen oavsett väder) men idag kommer husse och matte äntligen hem. De har varit "over there" på semester och är ju bra avundsjuk på dem. New York och Florida har de besökt och tänk att det är tre år sedan jag och sambon med mina föräldrar och syskon med respektive gjorde nästan exakt samma resa. Så underbart och roligt vi hade (med en jäsande Wilma i magen:)). Iaf ska Hubbe få flytta hem idag och även jag tycker det är lite skönt. Har alltid haft hund på önskelistan, tycker det är så mysigt med hund men nu så här efter två veckor med två barn och en hund alla under tre år så halka hunden ned några platser..haha! Hubbe duger alldeles perfekt som "min hund" som jag kan låna ibland;) Men nog kommer det vara lite tomt ikväll när han inte ligger där på golvet. 


Nu ska jag sluta babbla och ta en dusch och förbereda för besök av mina efterlängtade föräldrar!

Ha en skön söndag så ses vi lite senare!
KRAM

3 kommentarer:

 1. De där tomtetiningarna har redan kryssats fulla här hemma så idag var jag och J och köpte ett helt lass med julklappar till barnen. Så skönt att börja redan nu.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Haha samma sak med tomtetidningarna här med;)
  Åh vad mysigt med att få låna dina föräldrars hund. Så brukade vi också göra men för två år sedan var vi tyvärr tvungna att avliva henne för hon blev så sjuk. En stor sorg och saknad för oss alla. Önskar verkligen att vi kunde köpa en hund i framtiden men har svårt att se att det kommer finnas tid.

  Kram Kristin
  Http://onlyfemale.se

  SvaraRadera
 3. Alltså jag längtar såhäääär:


  ...mycket efter er och nästa helg nu! Puss

  SvaraRadera