måndag 17 november 2014

Bara sovrum och måndag
Vårt sovrum som numera känns som ett sovrum jag trivs i.  Vill fortfarande fylla på med någon fin kudde, tavla eller liknande men känns som jag hittat basen som passar hos oss. Det är ju så längesedan nu jag gjorde mig av med det mesta i möbelväg här inne och sovrummet fick stå en hel sommar utan att det hände så mycket. Men nu har vi nya sängbord, lite andra tavlor med bilder på våra små skatter och färgerna går i vitt, grått och svart. Vilket surprise:S Men så kan man ju så enkelt byta färger på kuddar och liknande.


Bredvid tavlan på Wilma på väggen ska såklart även en bild på Elsa hänga. Fotot finns men men det var det här med att framkalla förstoringen, vägen till det knapptrycket är tydligen väldigt lång:S Sängborden sambon gjort är jag så nöjd med och för tillfället, i jakt på nya sänglampor, så får dessa lampor som redan fanns i huset duga. 


Så så här ser det ut nu. Och tillsammans med byrån vi köpte (som ni kan se här) blev det väldigt bra.  Dock badar vårt sovrum i mörker som ni ser. Det blir nästa aldrig ljust här inne nu när dagarna är så gråa. Något ni känner igen kanske?;)


Hej vänner denna måndag!

Ny vecka och denna måndag känns lite "ny" för oss. Ingen Hubbe här som vi ska gå ut med så fort frukosten är intagen och ingen låååång lista på saker som skulle fixas klart innan huset fotades i fredags.  Så känns som om jag fick typ hur mycket tid som helst som jag nu ska fylla med någon annat. Hmm, blir nog inte så svårt.. Idag började vi iaf med att inte göra så mycket. Tagit reda på lite tvätt, plockat undan och nu när mina morgonpigga tjejer somnat om en stund ska jag börjar förbereda för lunch och sedan en eftermiddag ute. Lärde Hubbe oss något de två veckor han bodde hoss oss så var det ju att frisk luft oavsett väder (eller ja, nästan oavsett:S) gjorde oss gott:)

Hoppas ni har en bra start på denna vecka!
Vi ses lite senare!

KRAM

13 kommentarer:

 1. Hej!

  Va fint! Det ser varmt och mysigt ut.

  Ha en fin start på veckan.
  Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Linda! Nu börja jag trivas i vårt sovrum!
   Hoppas du haft en bra start på veckan och kvällen är lugn och skön!
   Kram fredrika

   Radera
 2. Så fint o fräscht i ert sovrum! Gillar det verkligen :)
  Ja, hund är bra för man kommer verkligen ut varje dag. Men idag bara öser det ner konstant och jag har ingen lust alls att går ut.
  Jag ska sy kuddfodral sen tänkte jag. Satte mig en stund nu efter att ha tagit hand om tvätt och sånt där.
  Men nu kurrar magen snart!
  Ha de gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna!
   Det har regnat här med så var så blöt och kall när jag kom in. Vad duktig du är som, de kuddarna vill jag se:)
   Kram fredrika

   Radera
 3. Har följt dig länge på IG men inte hittat din blogg förrän nu. Jätte fin och mycket kul att läsa :)

  Era sängbord vet inte om jag har frågat på IG (om du har visat dom där innan kan det vara möjligt) men var har du köpt dom? Såå fina! Älskar älskar betong :)

  Kram Fia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vad roligt att du hittade hit, varmt välkommen:))
   Sängborden har min sambo gjort och jag är så nöjd och glad i dem!!
   Nu ska jag kika in till dig!

   Hoppas kvällen är bra, kram fredrika!

   Radera
 4. Hej hej pinglan!
  Men wooooow så snyggt!
  Å vilken duktig karl du har i huset!!!
  Jag är också så sugen att göra om i vårt sovrum men det är ju 18 miljarder andra platser som måste bli färdiga först..;)
  Kram fina du!
  Katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack goa du!! Och jag vet, vårt sovrum stod typ tom heeela sommaren men nu så. Lite bättre iaf:)
   Kramar!

   Radera
 5. Hej vännen!

  Å så fint i ert sovrum! Sängborden skulle din sambo kunna bli rik på!:) Så snygga!
  Så mysigt med en "ny" vecka framför er. Vissa veckor är ju helt fullspäckade och då är det skönt att vissa inte är det:)

  Fin dag till dig vännen!

  Kram Sofi

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Jättefint sovrum ni har. Jag gillar den enkla och svala känslan. Det ger lugn och ro.
  Ha en fortsatt bra dag!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Ja, jag försökte skala av och sedan fylla på lite försiktigt istället. Känns bra just nu iaf:)
   Hoppas du har en bra kväll!
   Kram fredrika

   Radera
 7. Jättefint!! Vi håller på och filurar på vårt sovrum och kommer ingenvart... kopierar snart ditt :) Sängborden är superfina... ni hade gjort de själv va?

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Vi filurade och tänkte heeeela sommaren så vet hur svårt det kan vara:) Är så nöjd med sängborden och sambon har gjort dem ja. Superbra blev dem!
   Kram kram

   Radera