tisdag 11 november 2014

Bara ta kväll
Från kaffepausen denna eftermiddag då jag började med detta inlägg men så kom något annat emellan så fick bli ett eftermiddagsinlägg nu istället:) Ser ni den glesa taniga granen i bakgrunden? Lite småful men gillade den ändå..haha!


Hej på er!

Gäsp vad trött jag varit idag. Så där så jag inte riktigt förstår vad felet är. Trött kan man ju vara men sömnfärdig kan man väl få slippa. Men så tipsade en av er (ni är så goa, tack för alla fina kommentarer här inne:)) att det i detta Novembermörker kan vara läge att fylla på med D-vitaminer. Och när jag läste det så föll poletten ned. Det vara samma visa förra hösten när mörkret kom och vi inte fick många soltimmar på dagarna. Jag var precis lika trött då, usch för detta mörker alltså. Men nu så ska jag ta mig till hälsobutiken i veckan och handla d-vitaminer. Liiiiite piggare kanske man blir:)

Nu ska jag göra mig en kopp thé, sjunka ned i soffan och bara ta det lugnt. Så fint det!

Hoppas kvällen är bra!
KRAM


7 kommentarer:

 1. Ja man blir allt tröttare men vad jag gillar mörkret nu, kanske inte om ett par veckor men just nu tycker jag det är
  Attans skönt att bara komma hem i ett lugnt tempo...
  Minstingen har precis somnat så strax soffan och en kaffe..
  Kram
  Sandra

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag kommenterade förut men du verkar inte bry dig om att svara på kommentarer eller?
  Ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jag ber om ursäkt ditt svar dröjde lite. Det är två Karlstad som är köpta på Ikea. Jättenöjda med dessa. Vi köpte dock till ett par andra ben än de i trä som följer med soffan.
   Trevlig kväll!
   Fredrika

   Radera
 3. Go kväll!
  Är med galet trött och har börjat med mina D-vitaminer igen. Jag kör med en oljeliknande form som jag köper på hälsokost, den ska mer effektivt gå ut i kroppen tydligen. Dessutom kan alla i familjen ta den då man kan dosera dropparna efter person. Så Lycka till :)
  Ha en fin kväll!
  Kollar du på Äntligen Hemma? :)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Så fint hos dig :)
  Ja gud va trött man eeeeee, hate it, men det är samma visa varje år den här tiden typ. Kör med kidsens droppar lite då och då, sen har jag börjat träna lite haha. Japp, 15 med Paulo har vi kört igång med på jobbet. Får se vad det ger..

  Kram och mysig kväll fina du,
  Catta

  SvaraRadera
 5. Jag tycker du ska köpa D-vitamindroppar eller D-vitamin kapslar/tabletter med kokosfett. D-Vitamin är en fettlöslig vitamin. Tabletter tas inte upp lika bra av kroppen. Fick det tipset av en granne just det att det ska vara tablett eller kapslar med kokosfett i. Min dotter har D-vitaminbrist. köpte tabletter utan effekt. ska köpa droppar eller kapslar med kokosfett tillsatt i. Kul att kunna tipsa dig och andra om just vikten av D-vitamin under vinterhalvåret. själv får jag inspiration av din inredning. Bästa bloggen !! kram Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag förstod det av Anna som kommenterade här ovan. Och hade jag ingen aning om så tar tacksamt emot dessa tips!
   Tack tack rara du! Blir så glad att få läsa det!!
   Kramar

   Radera