onsdag 5 november 2014

Bara tittut och onsdag

Tittut:) 
(från vår nya lilla minidammsugaren, under bordet också perfekt ju;) som får med sig både den ena och det andra på sina tights. Syns det att hennes mormor och morfars hund Hubbe var på besök igår…haha)Godmorgon vänner!

Hoppas ni mår bra! Mitt i veckan dagen och även idag jobbar sambon till sena kvällen så får se vad vi ska hitta på idag. Funderade en liten stund på att packa in oss alla och åka till någon trädgårdshandel men det där med att packa allt i och ur bilen är ingen hit (förmodligen inte heller att strosa omkring där inne heller, hur får man en 2 1/2 åring att strosa egentligen, går det ens?) så tror jag hoppar det och åker ensam till helgen istället. Efter lunch kommer iaf Sara med sin söta Liah och leker med oss men vi ska först börja med en lång pw här på förmiddagen. Det blir lite sådär med träningen (och foodintaget, kladdkakan var farligt god igår) när sambon kommer hem så sent men en pw är ju bättre än ingenting alls. Och jag vet, man kan hemmaträna med barnen men då tar jag hellre en pw med dem ute i friska luften.


Ha en bra start denna onsdag så ses vi snart igen!

KRAMAR

4 kommentarer:

 1. Herregu så söt!
  O tänk va fort det går, redan 7 månader.
  Jag ska tvätta allt i vår säng idag, så det väntar på att maskinen ska bli klar :)
  Låter som en bra idé att ta trädgårdslandet till helgen;-) Var nån som skrev att ikea sålde hyacinter för 9 kr/st, så jag o dottern tar ett besök där i morgon när vi ska till stan o köpa farsdagspresent till mannen i huset:)
  Ha de gott idag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Vilken sötnos och cool tuppkam! ;-) Fina ögon som ser bruna ut? Min 5-åring tycker det är orättvist att lillasyster har blåa ögon medan han, mamma och pappa har grön/bruna - hon måste ju ha lika som vi... ;-) Inte lätt att förklara att hon kanske får det sen när hon är äldre.. Har visat bilder på honom som liten där man ser att han också har blåa ögon, så jag hoppas han förstår lite bättre nu! ♥ Jag hade tur igår när jag var på Blomsterlandet, jag hade bara lillasyster med mig. Hon var kinkig, men de hade ett akvarium med stora oranga fiskar i som hon fick på medan jag sprang runt och letade saker. Att trängas med sega pensionärer i smala gångar, med vagn.. näe, inget för mig... :-)

  SvaraRadera
 3. Hihi...Titt Ut sötis /Kram Kram

  SvaraRadera
 4. Jösses så söt hon är, vilken goding!:) Lät så gott med kardemummakaka, det blev jag sugen på att baka:)
  Kram

  SvaraRadera