torsdag 6 november 2014

Bara torsdag

Tänk att snart få sätta lite julkänsla här inne. Var inte alls så sugen på det i november förra året vilket ju kan ha att gör med att jag jobbade och inte hann med det där med att känna in julkänsla. Eller ens hinna fatta att det blev december och jul förrän man satt där på julen och den typ var slut nästan. I år får den smyga in lite tidigare tror jag. Absolut inte för mycket, då har jag säkert slängt ut den innan julen är över, men i liten skala bara så jag ska hinna med att förstå att det är julmånad snart. Och i år när jag är hemma med tjejerna vill jag ha mysig julkänsla de lux i huset när första advent kommer. Tjoho vad mysig december ska bli. 


Godmorgon vänner!

Så kallt det kändes denna morgon. Nu har vi golvvärme, som är så skönt att tassa upp på speciellt nu när det börjar bli kallt ute, med idag kändes det ändå som att man inte vill krypa ut från sitt varma täcke där även två varma små skatter låg. Men det ska ju vara lite kallare idag och snö har det lovat men än är det barmark när jag kikar ut genom fönstret. 

Torsdag redan och idag får vi besök av tjejernas farmor och farfar på förmiddagen och sen möter vi nog upp deras kusiner efter lunch för lite lek. 

Önskar er en fin start på dagen!
Kramar

8 kommentarer:

 1. Här längtas det också efter december och adventsmys... Ska bli så mysigt med alla lampor, granar, hyacinter, lussekattsbak m.m.
  Och ja, det är inte lätt att komma ur sängen på morgonen. Allt som oftast har jag också en prinsessa som sover bredvid och är så där varm och go ;-) Jag börjar ju oftast 7 så det blir tidigt... MEN imorgon är det fredag - tjohoo :-)
  Ha en fin dag!
  PS. Kakan ser god ut, den vill jag gärna ha receptet på !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Så mysigt ska det bli. Längtar extra till alla glöggmyskvällar man kan börja med snart:) Gäsp, kl sju det är tidigt, men imorgon är det fredag! Wiihoo! Hoppas fredagen blir super!
   Kram fredrika
   Ps, receptet kommer imorgon:)

   Radera
 2. Vill med börja jula till det typ nuuuuu!
  Smög allt in lite guld här precis;-)
  Ha en fin torsdag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, eller hur!! I helgen ska jag smyga in en hyacint tror jag;)
   Hoppas dagen varit bra! KRAM

   Radera
 3. Jag längtar också efter att sätta igång och julpynta och baka en massa lussebullar och julgodis, så kul =)

  Du som är så himla duktig på att fota. Kan inte du berätta lite smarta saker man ska tänka på för att bilderna ska bli bra? Vore så himla kul tycker jag.

  kram och hoppas ni har en fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och ska bli så mysigt att få julpyssla och baka med barnen:)
   Men åh tack vad glad jag blir! Det är klart jag kan göra. Ska fundera och plita ihop ett inlägg på några tips.

   Hoppas dagen varit bra!! KRAM

   Radera
 4. Jag längtar också att få sätta igång, köpte faktiskt min första hyacint i veckan. Julen kommer definitivt få smyga in lite hos oss inom kort. Så mysigt ju!

  Så himla snyggt ni har det hemma förresten.

  Kram Kristin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kommer nog bli så här också i år. Brukar oftast vänta till december men i år när jag är hemma så vill jag julmysa tidigare:)
   Tack snälla du!

   Kram fredrika

   Radera