torsdag 13 november 2014

Bara vara redo för besök
Här slog jag mig nyss ned med en kopp thé och några pepparkakor. Mums!!


Gokväll!

Har flängt som en speedad råtta hela dagen bland ännu lite mera städning (går det att städa för mycket?), tvätt av sofföverdrag, lek med kids, ut på stan och handla, bakat godaste saffranskakan, bryta mellan kivandes kusiner som inte kan låta bli att retas, en massa lull lull av saker som far fram och tillbaka genom huset. Och ätit för mycket pepparkakor. Typ lite så har dagen varit:) Men nu är det rätt lugnt och skönt här hemma och jag tror nästa varje sak är på sin plats, hinner nog pilla lite till innan jag lägger mig men så gott som klar inför morgondagen då jag alltså får besök av en superduktig tjej som ska fota och göra reportage om vårt hem. Men tjohooo så kul!! Och så spännande:) 

Så nu ska jag bädda rent och dra på sofföverdraget och puffa till kuddarna i soffan:)

Hoppas ni haft en bra dag, vi hörs imorgon!

KRAM 


3 kommentarer:

 1. Vad KUL!! Förstår att det blir lite körigt då!
  Vet själv de gånger de varit hos oss o fotat och man varit uppe till typ två på natten för att allt ska vara tip-top, puh!
  Å imorgon ska jag ha ett "retro"-par som jag ska rekommendera bla. den fina tapeten ni har i vardagsrummet till.
  Kram och ta´t lugnt, ni har sååå fint!
  Judita

  SvaraRadera
 2. Vad spännande Fredrika. Det kommer bli superbra, för ditt hem är så fint. Vet du vilken tidning det hamnar i? Ha en bra Fredag.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Hej fina du! Vad roligt, vet du vilken tidning? Och saffranskakan, vill gärna ha recept. :) Ha en fin måndag! :) Kram

  SvaraRadera