söndag 2 november 2014

Bara varit hos Karro
Kommer ni ihåg att jag var och hälsade på min vän Karro i fredags? Det var jag och jag bara måste ge er en bildkavalkad på hennes nya lägenhet. Jag dör lägenhetesdöden så fin den är!! Vackra vitlaserade trägolv, dubbeldörrar in till varje rum, högt i tak och något högre golvsockel varje rum. Stora djupa fönster som ger massa ljusinsläpp. Såå fin och vill ha jag med!


Köpte med ett nytt pussel på vägen som Wilma kunder underhålla sig med. 


Men hon satt som ett ljus hela besöket:) Eller not…haha! Pusslet roade ett tag men snart sprang vi runt, runt i lägenheten och ropade "Kajjo Kajjo!"


Elsa på upptäcktsfärd:)


Åh vad jag gillade den här tapeten som satt i sovrummet. Helt underbar!
Karro är också från min lilla stad och vi har känt varandra länge och har lyckats hålla kontakten fast vi båda flyttade när vi blev rastlösa och växte ur vår lilla stad. Men vi har hållt kontakten ändå och har tillsammans rest till Thailand. Och när hon jobbade i New York så var jag över och hälsade på henne. Jag menar ett sånt jobbesök vill man ju bara inte missa;)


Ser ni marmorbänkskivan? Så snyggt!


Så bjöd hon på lunch. Hemlagad supergod Lasagne. Men att vara i storstan gör en ju helt slut:)


Godmorgon!

Det är lika grått ute idag så kommer bli en skön och slö förmiddag tror jag. Ska plocka och ordna lite i tjejernas rum, där går det aldrig att försöka organisera för mycket. speciellt i Wilmas rum som samlat på sig såååå mycket saker. En promenad ska vi försöka ta oss ut på också, trots det grå vädret. Men det regnar ju inte så är skönt att få ut barnen, eller Wilma en sväng iaf.

Men först göra mig och sambon lite kaffe här.

Ha en skön söndag så ses vi snart igen!
Kramar4 kommentarer:

 1. Den där tapeten bara sååå snygg! :-) kramizz o ha en fin söndag/Laila

  SvaraRadera
 2. Wow vilken härlig lägenhet! Men du bor ju fantastiskt fint också. Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Fin lägenhet!! Tapeten blev jag kär i. Vart kommer den ifrån?

  Ha en fin söndag!
  Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, visst är det så fin!! Jag vet inte vart den är ifrån men ska höra med Karro och återkommer!
   Hoppas du haft en bra dag!
   Kramar

   Radera