onsdag 26 november 2014

Bara Wilmas rumWilmas säng som hennes pappa gjort till henne:) Sängkläder från Ellos och det söta små rosa tofflorna har hon fått från sin bonuskusin Nova som är tre år äldre än Wilma och absoluta idolen med sitt långa hår och fina klänningar. Ni kan ju tänka er:) Nu ligger min stora skatt iaf och sussar gott i sin säng:)Kafferep någon?:)


Liten söt "god jul och gott nytt år" ask:)


Vimplarna som syster sydde till Elsas tipitält fick flytta in till Wilma ovanför tavellisten på förmiddagen när jag plockade i tjejernas rum. Så bra med två tjejrum där sakerna så flytta lite fram och tillbaka och känns då lite som nya. Sånt gillar jag:)


Gokväll vänner!

Sitter och kikar på bonden och njuter att det är kväll (denna säsong går och kommer de tjejer lite hur som helst kan man säga:)) Sambon kom nyss hem så har haft en lång dag med tjejerna och det är lite extra skönt när det blir kväll. Vila öronen lite och inta soffan istället för golvet;)
Och vad hände med ljuset vi hade här igår? Och frosten i morse? Inte så värst ljust idag utan lite mera grått och lite mera regn. Igen. Så om någon sitter och trycker på det där dagsljuset och kanske till och med snö!! Kasta hit det bara, det här är ju bra trist (precis som femtielvatusen andra säkert också tycker:S) det här. Så imorgon åker nog julstjärnorna upp fast jag tänkt vänta till helgen så vi iaf har mera ljus inne. Och flera hyacinter ska placeras ut i huset:)

Men nu mera soffmys!

Kram så ses vi imorgon!
1 kommentar: