måndag 24 november 2014

Bara Zara till kidsen"Sköna Hem" bläddring och en lussebulle. Gjorde ett klassisk recept där jag lägger till vaniljkesella i degen och precis som med vanliga vetebullar brer jag på ett (tjockt:S) lager med smör och mandelmassa innan jag rullar ihop dem till bullar. Mycket goda blir det:)


 Var in på Zara när jag vi var i Stockholm och så mycket fint det har så kikade in på deras hemsida nyss och fann så fina outfits till de små. Nu har jag bara tjejer att handla åt här hemma men så mycket fint till små tuffa killar också så visar till båda:)


Elsa har fått en så fin mörkblå kappa av sin moster som Ellen hade när hon var bebis och den kommer bli så fin på Elsa. Det är ju bara så sött med liten kappa:)


Hej vänner!

Nu har vi sen ett tag tagit kväll här i huset efter kojbygge i hallen där stolar drogs fram och sedan hämtade Wilma precis alla filtar och kuddar i hela huset där hennes pappa fick krypa in och beordrades att "ligg still" medan hon hämtade koppar, bakelser och jag vet inte allt som hon slängde in till honom. Hur kul som helst tyckte Wilma:S Men nu är kojan borta och jag ska ta mig upp på vinden och dra fram jullådan. Dags att inventera bland stjärnor och ljusstakar:) Och måste skynda mig nu ser jag, snart börjar Dicte. Får bli inventering framför tv´n tror jag..

Hoppas ni har en skön kväll!
KRAM
5 kommentarer:

 1. Så söta kläder och vad mysigt med pepparkaksbak. Det siktar jag på till helgen. Kram Suss

  SvaraRadera
 2. så himla fina outfites. zara har bra fina klädesplagg! kram

  SvaraRadera
 3. Zara är duktiga på barnkläder. Svärmor brukar handla med sig en hel hög med plagg ifrån Zara till barnen när hon åker på shoppingrunda till Stockholm.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Jättefina barnkläder du visar! Den tiden är ju förbi här, sedan länge... Men jag hoppas den kommer tillbaka i sinom tid med barnbarn att handla till :) Men inte än! ;)
  Visst är Dicte en bra serie!? :) Ser inte mycket på TV, men den gillar jag att följa. Såg tyvärr inte förra säsongen.
  Ha en fin dag!
  Kram/maria

  SvaraRadera
 5. Snygga stil kombinationer på barn kläderna. Tack.

  SvaraRadera