söndag 23 november 2014

Bara kommit hem


När jag kom hem vid lunch idag så åkte vi till ICA och handlade direkt. Kylen behövde fyllas på och vi köpte då med jäst för lussebullsbak som skulle bli av till veckan. Men Wilma hon ville baka bullar nu på en gång så vi drog baket redan idag  (och bullarna är faktiskt redan klara, mmm).Och när jag varit borta ett par dagar så är det bra mysigt att bara få vara hemma med mina favoriter och göra något tillsammans så blev perfekt aktivitet denna eftermiddag.Hej på er!

Borta bra men hemma bäst är vad det är idag! En helt superbra helg har jag haft, känns som jag tankat hur mycket energi som helst för december månad. Och så mysigt det är att komma hem till sina skatter. Få höra Wilma berätta om sin helg och om hur jag åkt tåg och hur spännande det lät för henne. Lilla tokunge så mysigt det var att höra hennes babbel om allt:) Och den nya jackan jag hittade till henne på Zara gillade hon jättemycket, hon blev så fin i den och den nya rosa mössan som jag ska visa senare. Och medan Elsa sov så bakade vi andra alltså mumsiga lussebullar fylld med mandelmassa som snart ska fikas. Gottigott:)


Nu ska jag familjemysa vidare här så kikar jag in lite senare och berättar mer och helgen!

Kram så länge!

7 kommentarer:

 1. Vad mysigt med lite julbak, här har vi också bakat i helgen jättegott:) Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det mysigt! Och det doftar så också i hela huset:) Hoppas kvällen är bra!
   Kram kram

   Radera
 2. Så mysigt ni haft det och ert kök är ju bara så fint. Fina bilder från er tjejmiddag i inlägget innan. Kram Stina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Det blev både mysigt och lite julstök med mjöl överallt;)
   Hoppas kvällen är bra! Kram

   Radera
 3. Så härligt att tanka tjtjenergi en helg så! O sen komma hem till familjen är ju så gott:)
  O att du då hade energi att baka, du är då för söt:)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Superhärligt och behövligt! Och vet inte om jag hade energi men tänkte att lika bra att hålla igång för lägga mig och vila fick jag ju då rakt inte för Wilma:-) Men det blir det snart framför en film:)
   Kram på dig!

   Radera
 4. jag längtar så otroligt mycket efter de stunderna. När ens barn börjar kommunicera och berätta om sin värld! Det låter helt fantastiskt!

  SvaraRadera