söndag 7 december 2014

Bara andra advent
Så har vi då adventsljusstake numero tre:) Och denna fining, som är en favorit även när det inte är advent, hittar man hos den här goa tjejen:)

Hej vänner!

Andra advent idag och vi har tagit det sååå lugnt fram till nu. Även fast vi kom hem relativt tidigt från julfesten (en mycket trevlig och god sådan) igår så känns det att jag varit på julfest två dagar i rad. Lite slö både i kropp och knopp;) Men har haft fina vänner här på glöggmys nyligen och de hade inte sin söta dotter Himla med sig och våra trollungar har inte kommit hem ännu så förstå att vi satt i soffan två timmar i streck och bara pratade och drack glögg. Jisses så skönt och mysigt! Vet inte när de hände sedan Bästa starten på denna slöa söndag. Men nu kommer snart tjejerna hem och vi ska göra oss i ordning för kalas för min mamma som fyller år idag! Så mysig att träffa familjen och inte fel att bli bjuden på söndagsmiddag en sådan här (slö) dag. 

Så ska plocka fram lite söta kalaskläder till tjejerna här!

Hoppas ni har en mysigt andra advent!
Kramar!4 kommentarer:

 1. Så gott med julbord! Tyvärr missade jag mitt... Men jag och mamma hade trevlig i Ullared istället, så det gör inte så mycket! ;-)
  Jag åt IKEA's julbord för några veckor sedan.. det får räcka tillsvidare. Jättegott var det! Åh, jag vill också ha en vit hyacint.. men de verkar gå åt först i min lilla stad...

  Trevlig 2:a advent!!

  /Therese

  SvaraRadera
 2. Här har vi haft en bra andra advent. DEn har gått i renoveringstecken som de flesta dagarna gjort de senaste ¨månaderna. Kanske inte det smidigaste att göra om kök nu så här till jul. För nu är det lite stressigt att få det klart till jul och gärna lite innan så jag kan laga lite julmat. Vi ska ju ha julaftonen här hemma hos oss med många personer. Och ännu fler ska komma på mannens födelsdag 3 dagar innan. Ja ja det ska nog gå bra.

  Ha en skön kväll.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej hej!
  Ååå ni har det ju så fint överallt så man blir ju alldeles nipprig.
  Så fin du var i klänningen och jag dööör ju lite så söt hon är lilla Wilma.
  Kraaaam Katarina

  SvaraRadera
 4. Hallå där!!
  Hoppas allt är bra:)
  Så mysigt med julbord och du ser ju strålande ut!
  Attans vad jag stör mig att jag inte norpade den där ljusstaken på Åhléns i fredag då... Vad tänkte jag på liksom??;-)
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera