måndag 1 december 2014

Bara ännu enJag visar adventsljusstake numero två. För visst kan man väl ha flera;) Har haft denna i flera år och tycker fortfarande den är är så fin till jul så jag tänder ett ljus i taget på den också. Kan ju inte bli för mycket adventsmys, eller hur:)På Beståbänken idag:) Vet inte hur mycket apelsiner och mandariner jag och Wilma äter om dagarna. Det är ju så goda och vi skulle nog kunna leva på dem..haha! Vilket ju inte går men vi nallar ur skålen rätt ofta iaf. En hjort har kommit fram ur jullådan och står på matbordet.

Gokväll vänner!

Visst är det mysigt att ha december här? Mycket mys och lite julstress som smyger sig på så är allt precis som det ska ju:) Och jag börjar den här veckan med två julbord. Både fredag och lördag ska jag klä upp mig, mingla och sedan äta alldeles för mycket så jag nästan rullar hem..haha Men gott ska det bli och mycket roligt. I veckan är det lite lugnare med julmaten men tänkte kanske baka eller gör något julgodis. Lussebullarna jag bakade förra veckan är redan slut så något måste jag fylla på med. 

Men nu ska jag slå mig ned i soffan och kika på Dicte och skriva önskelistan åt tjejerna.

Kram och hoppas ni har en bra kväll!


9 kommentarer:

 1. Så fina bilder och fin ljuslykta/stake

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack! Ha en fin dag!
   Kram

   Radera
 2. danke für die tollen inspirationen!!! einen schönen abend wünscht angie

  SvaraRadera
 3. Jättefina bilder( som alltid) och jag håller med, man kan ha flera stakar. bara mysigt:)

  Kram!
  Http://onlyfemale.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack söta du!!
   Eller hur, det är ju bara nu i december och det går ju så himla fort!
   Kram kram

   Radera
 4. men guuud vi har inte ens hämtat ner pyntet från vinden! =) Men i helgen, då jäklar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte så mycket pynt, rätt lite. Innan jul får det komma fram lite mer, annars är risken att jag tröttnar innan tomten ens kommit:)
   Kram fredrika

   Radera
 5. Jag har också den ljusstaken och brukar ha den som "extra" ljusstake... ska kanske ta fram den ur gömmorna nu :) Åh ja citrusfrukter går varma här också, så bra med c-vitaminer nu ju!
  kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den har åkt fram när vi klivit in i december flera år nu. Och gillar den fortfarande:) Ja, eller hur, både nyttigt och gott. Wilma var så söt när hon fick se sin adventskalender men blev lite sur att hon inte fick öppna alla paket..haha! Får se hur länge jag kan ha dem framme innan jag kommer in och alla är öppna;)
   Kram kram

   Radera