tisdag 23 december 2014

Bara dan före dopparedan


Min superhöga amaryllis fick bli en snygg snittamaryllis istället. Risken att den skulle gått av annars var rätt stor. Och den såg ju lite väl galet hög ut…haha!


"nu är det jul här i vårt hus…trala la la…" Så fint det är dagen innan julafton med granen och alla klappar som ligger under.


Och solen strålar in och det så skönt ut ute. Ska snart bege mig ut på stan så får njuta lite av uteluften iaf:)

Hej vänner!

Hur har ni det? Tänk att det är dagen innan julafton? Känns kanske inte riktigt så men visst är det mysigt ändå. Vi har haft en jätteskön förmiddag. Ätit tomtegröt och njutit av att hela familjen är hemma på julledighet. Sååå skönt! Men nu ska jag sätta fart och bege mig upp på stan för att handla det det sista i matväg och klapparna som tomten ska lägga vid dörren tills vi vaknar imorgon;) Höll nästan på att glömma dem… Så dags att sätta fart!

Jag hoppas ni har en bra dag!! 
KRAM!!


3 kommentarer:

 1. Hihi, jag är helt pirrig i magen, jag ser nog fram emot barnens paket mer än jag själv ;)

  Ha nu en alldeles fantastisk jul vackra du, stor kram!
  Catta

  SvaraRadera
 2. Så fint ni har det. God Jul!
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. Jättefina julkort! :-) Och jisses vilken amaryllis... mätte du den innan du klippte ner den? Jättefin är den iaf, min nya har inte slagit ut än tyvärr.. men kanske till Nyår? ;-)

  God Jul till dig! :-)

  Kram Therese

  SvaraRadera