onsdag 17 december 2014

Bara en lycklig tjejFörstår ni vilken lycka!? Det där lilla pudertäcket räckte för att Wilma skulle bli lycklig:) "snöööö, ja elska snö" tjöt hon och började prata om pulkan. Den fick vänta hemma men håller ju med, det var så skönt att vara ute mitt på dagen när solen sken. Längtar bara ännu mera nu till Lofsdalen som vi åker till om inte alls så länge. Wilma med som minsann ska åka skidor säger hon.. Det blir spännande;)


Overall från Didriksons. Tycker mörkblått är så fint så denna fastande jag för. Bra verkar den också vara, ett plus är att man kan "länga" overallen så räcker den förhoppningsvis hela säsongen:)
Gokväll vänner!

Så här har vi haft en bra dag! Tänk vad lite snö kan göra, hoppas hoppas det kommer lite mera och ligger kvar till julafton. Hela julen blir ju så mycket mysigare! Eller hur? 
Nu ska jag ta och se över julklappslistan till tjejerna. Har några kvar till dem som jag se över nu vart vi ska hitta. Plus en del annat också som jag har kvar. Suck, jag som skulle vara klar så tidigt i år men bara att inse att jag är en "i sista minuten" människa. Har till och med bokat lördagen för att handla i storstan. Tjoho, så skoj jag ska ha med alla andra;) Och sen kutar jag väl runt här i stan på tisdagkväll också..haha! 

Men jaja, jul blir det hur som!

Hoppas ni har en bra kväll!
KRAM3 kommentarer:

 1. Men åå vilka underbara bilder och joooo nu kunde välla allt snön ta o komma. Det blir ju så fint o ljust o rent ute då..
  Härligt att snart få åka till fjällen..
  Å du pyntar så himla fint. Jag hoppas jag kan ha kvar vår äkta gran och allt granris i år.. förra året fick jag klåda över hela kroppen som inte slutade fröns jag kastade ut alltihop..
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Va avis jag blir, vill oxå ha snö ;) så mycket ljusare och roligare på alla vis, men vi får nog vänta på snön här. Vilken fin overall, håller med om att mörkblått är så fint! Ha det gott!

  SvaraRadera