tisdag 2 december 2014

Bara ett kap från Vila
Hittade en ny klänning i lördags när jag snabbt som ögat i lördags kilade in på Vila.


En sån där superfin, enkel klänning i mörkblått (vilket kanske inte syns så bra här) som bara måste hänga i min garderob (har kanske någon mer men faktiskt ingen mörkblå;)). Älskar dessa klassiker som alltid funkar, även den kvällen då man är helt säker på att man inte har något att ha på sig. Då drar jag alltid på mig något sånt här med pumps och något snyggt halsband till. Och vankas de nu två julbord, kalas för mamsen och julknytis bara de två närmsta helgerna så kommer denna komma till användning, det är jag säker på.

Ett kap från Vila får bli kvällens tips:)

Gokväller!

Sitter vid matbordet och dricker glögg och äter för många pepparkakor. Mmm, så snäll jag ska bli då;) Ska fortsätta med gårdagens önskelistor, tomten ville visst veta vad jag också önskade mig. Och det ska han minsann få:)

Hoppas ni har en skön kväll!
Kram!

5 kommentarer:

 1. Älskar klänningar. Den där var bra snygg! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Och superskön är den!
   Kram fredrika

   Radera
 2. Så fin! Bra tips! :)
  Och glögg och pepparkakor....något av det bästa med julen!
  Kram Jennica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Ja, eller hur! Och varje dag "får" man äta några:)
   Kram Kram

   Radera
 3. Vilken fin klänning & mörk blått är så snyggt! Det har ätits en och annan pepparkaka även här, så gott ;)

  SvaraRadera