söndag 21 december 2014

Bara fjärde advent
Hoppas ni har en trevlig fjärde advent! Tänk att den redan är här, hann ni med? Skönt att det ändå är några dagar kvar till självaste julafton. Det är ju ändå nu så här dagarna innan det är som mysigast. Igår kväll var Wilma uppe och hjälte oss slå in julklappar och så mysigt hon tyckte det var i den lilla tomteverkstaden vi hade ordnat oss på golvet:) Hon har fullt sjå att håll rätt på alla som ska ha klappar och vilka som ska vara med på julafton. Gullungen!


Hej vänner!

Hur mår ni? Vi kom kom hem för en stund sedan från en mysig och god julfrukost hos ett par goa vänner till oss. Så plöjde vi stora shoppingcentrumet igår hela dagen så plöjer vi magasin och dricker för mycket glögg idag. E:)ler just nu iaf. Tjejerna tar sig en tupplur och jag och sambon som är såå mätta efter den goda frukosten som bestod av tomtegröt, julskinka, köttbullar, prinskorv, supergod ost och massa annat gott tar det också rätt piano:) Skönt!

Så jag ska njuta lite till innan vi tar tag i eftermiddagen! 

Ses snart igen!
Kram på er!2 kommentarer:

  1. Så mysigt ni har det, låter super mysigt med julfrukost. Samma här ungarna vilar och njuter med varsin glögg och beundrar vår julgran som fick flytta in nu i helgen. Absolut det är nåt skilt med dagarna just för jul.
    Ha en fin fin fjärde advent
    Kram/LInda

    SvaraRadera
  2. Ja vad hände liksom, redan sista advent... Mysigt med gemensam julfrukost. Alltid lika fint hos er. Kram Suss

    SvaraRadera