fredag 5 december 2014

Bara fredag och första julbordet




Rosor från sambon:)


En liten hyacint står på hyllan i vardagsrummet, älskar den ljuvliga doften:)


Vardagsrummet lite adventspiffat. Men less is more skull jag säga;) 

Hej vänner!

Sååå himla härligt med fredag! Fick frågan någon gång vad skillnaden var för mig som var mammaledig. Jisses, stoor skillnad. Vi är två hemma med barnen och fast jag är hemma hela veckorna så känns helgdagarna som lite andrum från vardagen när vi båda är med barnen. Får ju gå på badrummet ensam, bara en sån sak..haha! Och som denna helg är det två festliga kvällar som väntar, älskar de kontrasterna från vardagen som ger energi och piggar upp en. Ikväll är det med mitt jobb (himla kul att att de kommer ihåg en fast man är hemma;)) och ska bli så roligt att träffa alla. Många var det ju ett tag sen sist.

Men nu ska jag sätta fart. Några ärenden på stan som ska uträttas och barn som de ska packas väskor åt. Tjejerna ska sova hos sin mormor och morfar och Wilma är så lycklig eftersom även kusinerna Nils och Axel ska vara där. Vilket fredagsmys hon ska ha:)

Så bäst att sätta fart, hinner kanske kika in lite senare!

KRAM


2 kommentarer:

  1. Åhh du har så himla fint!! Ha en trevlig kväll på julbordet!! Fint med rumsgran , köpte en men den fick ohyra, spinn . Har du nåt tips på skötsel av rumsgran för att förhindra ohyra? Kram Agneta

    SvaraRadera
  2. Så fint ni har det! Hoppas julbordet var gott och att ni fick en trevlig kväll! Kram Stina

    SvaraRadera