lördag 6 december 2014

Bara gårdagens
Igår precis innan det var dags att åka till årets första julbord. I vilaklänningen och med två små busungar vid fötterna:)


Godmorgon!

Hur mår ni? Jag mår bra, inte pigg som en mört kanske;) men mår bra! Hade en jättetrevlig kväll med kollegorna igår, så kul att träffa dem och när det väl är dags att börja jobba för mig i vår så kommer det kännas jättekul. Tiden går så fort bara, snart är vi där.. ujuj.
Nu ska jag äta klart min frukost och sedan bege mig upp på stan och möta upp barnen som är där med kusiner och mormor. Det är julmarknad i min lilla stad denna helg. Inte så mycket julfeeling om man tittar ut, hade ju gärna fått falla någon snöflinga, men klart vi ska besöka den.

Måste rusa!
Ha det gott så ses vi snart igen!
KRAM

6 kommentarer:

 1. Men Jisses Amalia, qvinna, födde inte du barn typ ….nyss?! Du är så sjukt snygg och det syns då inga spår alls av en graviditet. Kram Jess

  SvaraRadera
 2. Hej min fina vän!

  Så vacker du är!
  Gott och trevligt med julbord. Älskar verkligen julmat, tycker det är så gott!
  Julmarknad är ju också väldigt trevligt! Vi har ju julmarknad i Wadköping här i Örebro varje advent och den är så mysig. Har du varit där någon gång? Kan tänka mig att det är väldigt mysigt i Arboga med.

  Stor kram vännen!

  SvaraRadera
 3. Vilken snygging! Kul med julbord och mysigt med julmarknad. Här blir det julbord också idag med familjen. Kram Suss

  SvaraRadera
 4. Snygg outfit! Jag gillar den där modellen på klänning och sen att du kan piffa upp den med smycken för fest eller slänga på en kofta över för jobbet.

  Kram på dig snygging!
  /Linda

  SvaraRadera
 5. Vilken fin klänning och vad snygg du är! Kram Stina

  SvaraRadera