måndag 1 december 2014

Bara ha 1 december och en adventskalender
Och här är strumporna:) (och en liten sovande skatt)
Som jag inte alls hade tänkt göra från början. Men så berättade syster att hon skulle göra till Ellen och hade tyg till mig med om jag ville ha. Och på den vägen är det..
Så har gjort dem i filttyg och sedan köpt olika band som jag klistrat på (allt är klistrat, har inte sytt ett stygn). Siffrorna har jag bara klippt därav ser det ut som de gör:S och stjärnan och huset använde jag pepparkaksformar till mall. Mycket enkelt och rätt roligt pyssel men att klippa och klistra tog sin lilla tid   (läs låååånga), hade ju tänkt hinna så mycket mer denna helg men dessa strumpor tog upp det mesta av tiden hemma. Så nästa år när även Elsa ska ha en ska jag börja långt tidigare än två dagar innan första december:) (yeah right…).

Iaf så satt jag inne på Wilmas rum sent igår kväll medan hon sussade i sin säng. 24 stycken hänger under hennes fönster och i varje ligger det ett litet paket. Gick loss på TGR igår där det går att hitta så mycket små saker till en väldigt liten peng. Och visst är de ju lite snea, ingen den andra lik och hänger alldeles för tight men jag är helt säker på att Wilma kommer älska den när hon vaknar. Eller iaf vitsen med den. Ett litet paket om dagen tills vi kommer till sista strumpan och vi är framme vid tomtedagen. Förstår ni hur spännande för en nästan 3-årig tjej? Ha sin egen adventskalender.

Nu ska jag jag kika in och se om hon är vaken, kanske dags att öppna första paketet!

 Så godmorgon på er! Hoppas ni får en härlig 1 december:)

KRAM 

10 kommentarer:

 1. Mina barn har växt upp med sådana här kalendrar, och jag kan säga att det har varit såå uppskattat, men nu är den epoken över, då barnen idag är 16 o 19 år gamla. De sista åren har jag kört paket endast på söndagarna, då det är liite svårt att tillgodose stora barns förväntningar, och de där små billiga paketen inte existerar längre. :-) Kramizz Laila

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är mysigt när de är så små men kan tro vi här hemma också övergår till söndagspresent sen. Inte så lätt att hitta små paket för en guldpeng till tonåringar. 24 stycken till och med:)
   Kram fredrika

   Radera
 2. Jag tycker att kalendern är jättefin och jag är säker på att din sessa kommer att älska den!

  Hos oss fick de bli den vanliga ( tråkiga) chokladkalendern. Att se barnens lycka i morse när dom fick öppna första luckan var härlig!
  Ha en fin dag!
  Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den blev uppskattad:)
   Det hade det kunnat blivit här med om inte min syster drog igång det hela! Och tror inte det spelar någon roll vad det är, det uppskattas ändå hos de små:)
   Kram fredrika

   Radera
 3. Jamen duuuuu sååå söööött!
  Å hon kommer ju vilja öppna alla...;)
  å så skrattar jag för det där låter ju precis som om det var jag... jag börjar också alltid för stora projekt alldeles för sent..;)
  Ha en fortsatt fin dag!
  Kraaaaaaaaaam Katarina

  SvaraRadera
 4. Men åh vad mysigt det ser ut ovch vad fint du har gjort! :)

  Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Och det var så mysigt när hon vaknade och klämde på dem:)
   Kram fredrika

   Radera
 5. Svar
  1. Tack söta du!!
   Kram

   Radera
 6. Vilken fiiin! Hur var hennes reaktion? =)

  SvaraRadera