måndag 22 december 2014

Bara ha julveckaVi har julvecka! Och det är nu jag jag tycker det känns extra bra att jag är mammaledig. Slipper gå till jobbet så här dagarna precis innan julafton. 


Så idag är jag hemma med mina tjejer (såklart). Elsa har lärt sig stå själv de senaste dagarna. Hur fort ska det gå egentligen och måste hon ha så bråttom. Men duktig är hon ju, mammas lilla tjej:) Och så väntar vi på sambon som går på julledighet idag. Hurra! Så från och med imorgon har vi julledigt hela familjen i jag vet inte hur många dagar. Hur skönt och roligt känns inte det! 


Har ni sett min galna amaryllis? Superhög och man kan ju tro jag gött den med något men nope. Ståtlig på lite vatten blev den ändå lagom till jul;)


Så jag startar julveckan hemma med mina tjejer. En som är mallig och lärt sig stå och en som vill lyssna på galen julmusik för barn hon studsar till:) 

Julveckan var det, så härligt!

Jag hoppas ni har en bra start denna julvecka!!
Kram så ses vi lite senare!
2 kommentarer:

 1. Åh vad duktig hon är som står redan, det gör inte min lillprins, bara mot saker som han kan hålla sig i. Jaa du den var hög. Du får snitta den och sätta din i en vas istället så den inte går av på fel ställe för dig.
  Skönt med lång ledigt hela familjen.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. den amaryllisen är typ…obscen! =)
  Jag har faktiskt tagit ledigt så jag får vara hemma ända fram till den 7:e januari. så skönt!

  SvaraRadera