tisdag 2 december 2014

Bara hej tisdag


Det är ju inte jättelätt att få en bild på lila pärlan, inga långa stunder hon är still inte. Och hela åtta måndaer blev hon i söndags min lilla skrutt. Här är hon iaf på golvet i sitt rum medan jag bäddade tjejernas rum:) Sötaste rådjuret från HM:) 


Hej vänner!

Hur mår ni? Här tar tjejerna sin förmiddagslur så jag slappar lite jag med. Wilma var alldeles för morgonpigg denna morgon, gääääsp, så lika bra hon sover en sväng nu annars har vi en eftermiddag som kan bli både trött och gnällig. Men blir ett snabbt hej denna förmiddag. Jag ska passa på att stöka runt lite med tråkigt hemmafix innan tjejerna vaknar och det snart är dags för lunch. 

Ses senare! Ha det bra till dess!
KRAM


8 kommentarer:

 1. Vad fort det går. Är hon redan 8 månader. Min blir 5 månader om några dagar.
  Tiden går verkligen fort. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, eller hur!! Men redan fem månader, det är nu man vill bromsa tiden lite.
   Kram på dig!

   Radera
 2. Så stor hon blivit, det går superfort! Å hon har ett så mysigt rum, tänkte fråga om mattan? Varifrån? Tycker det är så svårt att hitta neutralt grå matta till barnrummet. Trevlig eftermiddag! /Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, alldeles för fort! Tack, är så nöjd med mattan som är från Ikea. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad den heter och hittar den tyvärr inte på hemsidan.. Vet inte om den ugått men spana där nästa gång du är där så kanske du hittar den.
   Hoppas du har en bra dag!

   Radera
 3. ja men snälla nån vad tiden springer iväg. Milian är tio månader snart. Bäst att njuta för snart är de stora.
  Kram kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis! Snart är de stora.. 10 månader! Men det är klart blir Elsa större blir ju Milian också det;)
   Kram kram!

   Radera
 4. Fina Fredrika, jag tiden har gått som blixten i år. Nyss var det sommar liksom och nu börjar julen smyga sig in snart. Härliga rum tjejerna har, undrar vad du hittade den fina hus lyktan Wilma har på sin hylla?
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är nu man vill bromsa tiden lite. För snart har vi vår, hua så fort det går! Tack, har funderat som bara den men kommer inte ihåg vart jag köpte dem.. Det är längesen jag köpte dem men kommer jag på så återkommer jag:)
   Kram

   Radera