måndag 15 december 2014

Bara hej!
Så många dagar det gick sedan sist? Vem tryckte på "december går ääääänu fortare än de andra månaderna" knappen;) Hos oss har det iaf varit fullt upp och med en Elsa som skaffat sig ett "månadskort" hos sin mamma så fick jag verkligen fullt upp;) Med två armar kommer man långt men inte hur långt som helst..


Lite tomtar har plockats fram. Är inte jättemycket för alla dessa småtomtar men åh vad jag kommer ihåg när jag var liten och vi hemma hos oss ställde fram alla tomtar i fönster och på små bord. Samma plats varje år och lika mysigt varje gång så sedan tjejerna kom så plockas det fram lite fler små tomtar här och var. 

 Wilma prinsessfin på sin bil denna förmiddag då äntligen julkorten togs, jag vet, i absolut sista minuten och det var hundraelva mutor och tjat innan jag till till slut fick ett kort där båda tittar in i kameran och faktiskt ler:)

Mer då. Jo, lussefirande med små kusiner har vi hunnit med sedan sist och ett julknytis i lördagskväll där jag bl.a. stod för revbensspjäll efter goda Leilareceptet. Supertrevligt kväll men skönt att kommande helg inte innehåller något julbord utan bara julstök hemma inför självaste dopparedagen som är om bara nästan en vecka. Uj så snart! 

Nu ska jag ta mig en skinkmacka och beställa julkort. Sista minuten var det ja;)

Hur har ni det? Julstressar ni, julmyser eller som jag inte riktigt hängde med hur det redan blev fjärde adventsvecka? 

Hoppas ni alla har det bra iaf!
Vi ses snart igen!

KRAM


3 kommentarer:

 1. Men gud ja! Tiden springer iväg även här.... Kram

  SvaraRadera
 2. Som alltid så fint hos dig :)
  Ja här är det ett race på jobbet, och två hemma. Ett där all julmat och bak ska bli klar samtidigt som renoveringen av kök pågår och ska bli klart innan gästerna kommer. Och de kommer redan på torsdag!!!! Japp och stannar i 10 dagar. Ska bli så kul att ha dom här men som sagt lite mycket att göra så här innan.
  Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh så fint du har det! Jätteläckra bilder när lilltjejen susar förbi på sin Bobbycar!

  Kram Jenny

  SvaraRadera