tisdag 16 december 2014

Bara i fönstret
I Wilmas föntster har det sedan sist kommit upp fönsterdekor som låg i en av strumporna, jättesöta olika figurer i guldfärg från TGR. Och när hon skulle sätta dit dem skulle prompt alla sitta i det smala fönstret. Helst så nära varandra som möjligt. Och det är ju hennes fönster så då fick det bli så:)


Så har hon också fått en fin kyrka som lyser och spelar musik. Hennes pappa hade den när han var liten och nu fick hon den. Så fin ju! Och gissa om hon drar upp den några gånger om dagen;)


Och en egen liten gran har hon fått. Även den pyntad av Wilma själv. Såklart:)


Gokväll vänner!

Hur mår ni? Här damp jag ned i soffan och kikar på Äntligen hemma där de julstökar för fullt. Ska även jag julstöka lite ikväll då jag har några julklappar som ska slås in och så tror jag vi ska ställa in julgranen så jag och Wilma kan klä den imorgon. Den där julklappshögen som börjat växa måste få ligga under granen, det är ju så mysigt att ha den framme:) Brukar vänta till dagarna innan julafton men vi som åker bort bara dagarna efter jul vill ju iaf njuta av den ett litet tag. Så granen in ikväll, så får det bli:) Har ni tagit in granen ännu? Eller ned kanske (från vinden) ?;) Här hemma är det riktig gran som gäller, varje år. Gillar inte plastvarianten utan vill ha den barriga varianten;)

Ne, lite julstök var det!

Hoppas ni har en bra kväll!
Kram1 kommentar:

  1. Åhh så gulligt hon har. Önskar mina flickor var små igen så jag fick göra så fina rum till dom som du har.
    Kram Helena

    SvaraRadera