torsdag 18 december 2014

Bara lucia och pepparkaksgumman


Så här såg det ut igår på morgonen. Bara ett frosttäcke men tänk vad det gör med julstämningen när man vaknar till (nästan) ett vitt vinterlandskap:)Måste visa tjejerna från Lucidagen:) Både jag och syrran har våra stora tjejer hemma från dagis så vi ordnade ett eget litet lussefika i fredags med barnens kusiner, faster, moster och far - och morföräldrar. Lite sång hade vi (försökt) övat men det där lussetåget sprack rätt fort, haha, utan istället hade vi små dansare som stod på golvet och studsade till lussesångerna. Gick det med och rätt söta var det ju våra tomtar, lucior och den lilla pepparkaksgumman..


Hihi! Så söt hon var då min lilla Elsa:)


Godmorgon!

Torsdag redan och helgen (och dopparedagen med för den delen) närmar sig med stormsteg! Men jag ser så fram emot helgen då det ska stökas en hel del. Dagarna innan är ju som mysigat (och stressigast med för den delen..) Mest med julklappar men också med lite andra förberedelser och börja planera för packning till Lofsdalen. Elsas första tur dit upp så måste bocka av underställ, mössa, vantar och annat som ska hålla henne och hennes syster varma där uppe. Idag däremot bli det julshopping. Jag och syster åker till storstan och hoppas att vi ska kunna bocka av lite på listan. Och så ska jag kolla och prova ut min julklapp som ska användas flitigt i Lofsdalen;) 

Ha en härlig dag så ses vi lite senare!

KRAM


3 kommentarer:

 1. Vilka små sötnosar. Här såg vi ingen Lucia alls, bara en liten tomtenisse. jag fattar inte att ni har lite snö, här finns inte en tillstymmelse.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Söta tjejer i lussetåget. Och vad fint med snö! Så avis jag blir, här är det bara regn o helt grönt... Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Gud, så goa de är. Här har barnen blivit för stora för att klä sig i lussekläder. Så njut så länge det varar. :)

  Kram Linda

  SvaraRadera