måndag 29 december 2014

Bara skidpremiär


Min lilla skidåkerska som vi hade skidpremiär med idag! Och ingen aning hade vi om hur det skulle gå.   Men jag och sambon tog med henne till barnbacken och fick på henne pjäxor, hjälm och skidor och tog henne till backen (bara det kändes ju som succé:)) och fick med henne på ett par vingliga åk där hon åkte framför mig som bambi på hal is:) Lilla sötnos så duktig hon var! Efter fick det bli lekparken som var en hit:)


Syster med Ellen som också har gjort sina första bambiåk i backen idag:)Hej vänner!

Hur har ni det? Jag har det så bra här i Lofsdalen med mina nära och kära. Det är så mysigt och skönt att vara här. Inte skönt så jag ligger på sofflocket och plöjer pocket efter pocket, nej nej men skönt att slippa vardagen och bara få vara tillsammans och vara ute i snön. Och äter och dricker alldeles för gott gör vi. Igår god porterstek som mamma gjort och idag lax i ugn med brieost och mandelspån på, mmm… det går ingen nöd på oss:)

Och nu när barnen somnat tar vi plats i soffan och plockar fram chipsen:)

Hoppas ni haft en bra start på veckan!

KRAM 


3 kommentarer:

 1. Såååå underbart med skidsemetser!
  Jag är iaf glad att vi har kallt och lite puder på marken här, det lyser verkligen upp!
  Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig och de dina Frederika!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Åh så underbart att få vara i fjällen! Har sagt det förr, jag önskar att vi hade en stuga i fjällen.
  Så duktig hon var som åkte slalom. Så kul att se dem fixa saker för första gången.

  Önskar er ett riktigt Gott Nytt År!
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga bilder! Det låter som fina dagar ni har:)
  Önskar dig ett Gott Nytt År!
  Kram

  SvaraRadera