måndag 22 december 2014

Bara taco och julkort 2014Mmm, ikväll blev det klassisk fredagsmiddag, taco:) Sambon gick ju ändå hem för helgledigt idag så känns ju nästan som de är fredag idag. På en måndag. Ännu bättre:)


Och här är årets julkort från oss:)  


Gokväll i stugorna!

Här har jag lagt tjejerna för en liten stund sedan och ska snart göra efterätten. Fick flera bra tips som jag nu sparat och till slut bestämde jag mig för fryst limechesecake som jag fick mess om av vännen Issa. Perfekt ju att förbereda redan idag och bara ta fram på julafton. Och jag älskar ju gottigheter med lime i så den här kommer bli succé tror jag:)

Och annars har vi betat av några julklappar till idag (sista minuten var det ja..) och på eftermiddagen var vi ut i lekparken. Tänk att det kan vara sååå kul med det här lilla pudertäcket? Wilma åkte på rumpan ned för vår lilla pulkakulle i lekparken vilket var hur kul som helst tydligen. Tur barn är lättroade:)

Men nu ska jag slå på lite glögg och julmusik, nämligen lugn och skön julmusik med Sarah Dawn Finer (något annat än den galna jumusiken för barn vi lyssnat på hela dagen;)) och baka god kaka:)

Hoppas ni har en bra kväll!
KRAM  5 kommentarer:

 1. Hej:-) Så fina kort på barnen! Önskar dej & familjen en riktig God Jul. Kram/Marie

  SvaraRadera
 2. Vad fina kort på dina barn. Ett jättefint julkort. God jul! Kram

  SvaraRadera
 3. Mums! Och så fina kort på barnen, jag fick inte tagit några julkort i år.. vet inte vad som hände men kör väl nästan år då ;)
  Sover Wilma också middag? Inez slutade med det innan hon var två (Valentin med) men det hade ju varit så skönt om hon hade fortsatt. Ingen av mina har sovit mycket alls, gasen i botten 24/7, jätteroligt! ;)
  Blivit bättre iofs, Inez kan sova till 7.30 nu för tiden (när vi är lediga), kalasskönt :) Och så somnar hon vid mellan 19:30-20:00, så det är ok.
  Sover dina bra?

  Ha en fin kväll Och God Jul!
  Kram Catta

  SvaraRadera
 4. Heeej vännen!
  Mysigt med tacos:)
  Å himmel vilket fint julkort på era små juveler!!!
  Ha nu en riktigt fin och härlig jul och njut av den så mycket du kan.
  Varma julkramar Anna

  SvaraRadera
 5. Tittar in och önskar en G O D J U L!

  Kram Jenny

  SvaraRadera