torsdag 4 december 2014

Bara torsdagWilmas adventskalender:)


Lilla gullunge som hon klämde på dessa strumpor heeela första dagen och förstod inte alls vitsen med att bara öppna ett paket i taget (men vem gjorde det när man var så liten:S) Klämde, kände och vred och emellanåt tyckte hon minsann att det var så trist så hon stängde sin dörr med orden "mamma inte titta" haha! Men än så länge öppnar hon bara ett paket om dagen. Men det är också det första vi gör varje morgon, innan jag knappt fått upp ögonen hör jag henne från rummet "mamma! paket!!" Gäsp så morgonpigg hon är..Så vi får väl se, än så länge kan paketen ligga kvar i sina stumpar och hon håller sig till en om dagen:)


Hej denna torsdag!

Hur mår ni? Här mår vi bra, ätit frukost och håller nu på att göra oss i ordning för att gå upp på stan. Min mamma fyller år i helgen så en present ska inhandlas. Ska bli skönt med en promenad och friskl luft. Och och Wilma tycker alltid det är roligt att gå i vår lilla stad:) Sen ska vi pyssla lite och jag ska ge mig på att försöka fota tjejerna för julkort. Vi får väl se om det fastnar samtidigt:)

Nu dags att klä på oss ytterkläder.
Ha en bra torsdag så ses vi lite senare!
KRAM  


5 kommentarer:

 1. Vilken superfin kalender, vart ifrån? Vi kör bara adventskalender här, ett paket var varje söndag :) Så mysigt med julen när man har barn, mycket roligare än innan tycker jag :)
  Hoppas ni får en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack! Har gjort den själv, så lite sne och vind;) Inte dumt med bara söndagar men nu är jag fast. Blir lite svettig när jag nästa år alltså ska köpa 48 små paket! Suck.. Ja, visst är det jag njuter ännu mera nu när jag är mammaledig:)) Så mysigt!
   Kram och godnatt fina du!!

   Radera
 2. Så himla fin kalender!! Men kan tänka mig att det är pirrigt i kroppen på en liten Wilma av nyfikenhet:)
  Här skiner solen idag så jag ska gå ut och fixa lite vid entrén, plocka lite ris och så. Måste passa på när solen är framme:)
  Ha de fint!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hej,så fin julkalender dottern din har. Var kommer den ifrån? Har fdu gjort den själv? Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Den har gjort själv ja! Med filttyg och klister:)
   Kram kram

   Radera