lördag 27 december 2014

Bara vaknar till det här
Det här vaknade jag upp till idag. 10 minus, massa snö och solen som letar sig upp bakom fjällen på andra sidan Lofsdalsjön. Rätt härligt måste jag få säga. Och det är kallt. Steg ut på altan i tofflorna och det riktigt biter i kinderna. På ett skönt sätt om ni kan förstå vad jag menar. 


Och det är i Lofsdalen jag är, såklart:) Och utsikten är från vår altan.


Hej vänner!

Efter två julfirardagar som varit sååå mysiga och vi har fått så många fina klappar, så slängde vi ut granen igår och packade ihop oss och åkte hit till Lofsdalen. Kom fram sent igårkväll och det var så skönt att landa här i soffan och sedan krypa ned i sängen och vakna upp här. Nu har solen gått upp och himlen är helt blå så vi ska ta på oss alla kläder och gå ut och testa rosa pulkan säger Wilma. Säga hej till Björnen längre ned på gatan ska vi också göra. Äntligen har vi vinter (vilket jag förstått att många i vårt avlånga land fått, härligt för oss:)) och nu studsar Wilma här bredvid mig så ska slå igen här. 

Vad har ni för er? Njuter ni också av ledighet?
Vad ni än gör hoppas jag ni har en härlig lördag så ses vi snart igen!

KRAMAR!!

6 kommentarer:

 1. jag njuter helt galet mycket av ledigheten jag med. Långa frukostar med tidning och kaffe, slumrar på soffan framför film efter film, träffar familj och vänner. Det är verkligen en riktigt fin jul i år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör du så rätt i!! Visst är det så skönt ja med den här ledigheten! Och tänk att ni nästa jul har en liten skatt att mysa med:))
   Ha en skön söndag!!
   Kram fredrika

   Radera
 2. Så vackert!
  Önskat dig en god fortsättning.

  STOOR kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och önskar dig detsamma!! Hoppas ni njuter av lediga dagar!
   Kram fredrika

   Radera
 3. God fortsättning!
  Å himmel så härligt!!!! Låter underbart med RIKTIG vinter:) Här har vi det lite pudrat, men inte mycket mer än så.
  Men man får vara glad för det:)
  Ha de riktigt fint!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så härligt har vi det!! Underbart med vinter! Jag hoppas ni fått lite mer snö och njuter av lediga dagar och varandra!
   Kram fredrika

   Radera