söndag 18 januari 2015

Bara en lampa
Har varit på shoppingtur idag för att hitta en matta och då sprang jag på en lampa inne på Rusta när jag var där för handla en ljusslinga till Wilmas rum som också fick följa med hem. Lampan syns inte här men ni ser att det lyser..haha! 


Denna :) Tycker lampan är jättefin och eftersom jag inte hade någon lämplig fot hemma så fick den följa med i bara farten. 


Gokväll!

Har haft en heldag i Västerås med syster där jag kikat på mattor till tv-rummet och hittade så fina på Mattbolaget. Och inte bara till tv-rummet utan även en snygg till vardagsrummet. Jisses! Nu har vi en matta där så den får jag sukta efter ett tag till. Men klämma, känna och drömma kan man ju…:) Men hittade även jättefina till tv-rummet som jag nu ska fundera lite på. Riktigt stora, mjuka och härliga mattor. Kostar lite mer men är så nöjd med den vi har därifrån i vardagsrummet som jag köpte för massor av år sedan så tänker att det är en investering (så slipper jag kanske sälja den på blocket efter bara någon månad också..:)). Så hann jag och syster med en lunch på fiket Systrarna Ericsson med barndomsvännen Emmy. Så trevligt och åt en så god räksallad och syster åt en ännu godare stenungnsbakad pizza med getost och valnötter på. Riktigt god så ska nog testa göra egen någon gång. 

Nu ska vi se om det visas någon bra film ikväll!
Hoppas ni har det bra, kram kram!

7 kommentarer:

 1. Men du vilken snygg lampa!! Rusta?!?? Måste jag ju bara kolla in:))
  Vi har kollat på film "Tillbaka till Bromma", så AppleTV:n, men huuuuuu så dålig den var.
  Komedi stod det... Nä, den var bara tragisk tyvärr.
  Men i fredags såg vi "100 steg från Bombay till Paris" - helt underbar!!!
  Ha de gott o sov sött!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Vilken häftig lampa du har hittat. Ha en bra start på veckan, kram Suss

  SvaraRadera
 3. Jättefin lampa men fruktansvärt starkt sken. Undrar om det går att köpa svagare sken på glödlampan.

  SvaraRadera
 4. Jag uppfattar den inte så stark här hemma och är ju alltid svårt med klarglas. Jag har några liknande modeller som har frostat glas och de är mycket behagligare i ljuset. Tyvärr tror jag inte det fanns svagare sken..

  /Fredrika

  SvaraRadera
 5. Tack för svaret.. Tror lampan får stanna ändå för den är så fin...

  SvaraRadera
 6. Fin svart vit kudde i soffan. Var har du köpt denna?
  Jonna

  SvaraRadera
 7. Kudden är från Ikea!

  /fredrika

  SvaraRadera