söndag 25 januari 2015

Bara en liten karamell

Lilla karamellen klädd för att gå på kalas tidigare idag. En så fin finstickad grå klänning från Newbie har hon fått från sin farmor. Har själv kikat på den men då var den slut i hennes strl så blev så glad när hon fick den. Och kalasade för kusin Nils gjorde vi. Hela eftermiddagen och det var fullt ös på alla kids så tjejerna somnade ovaggat idag. Så skönt!


Gokväll!

Har landat i soffan efter att ha nattat tjejerna och tagit hand tvätten som skulle strykas. Så tråkig det är att stryka men är sååå godissugen ikväll så jag nästan var lite tjurig ett tag så kunde lika gärna stå där i mitt hörn och stryka..haha! Bara att hålla ut och det kommer kännas så bra i morgon att jag stod emot. Har sockerförbud månaden ut för att bli av med det här beroendet jag la till med under hösten och framför allt under julen. Har dessutom rotat fram en målbild från 2010 då kroppen och knoppen mådde så bra. Gjorde tjejklassikern det året vilket förklarar mycket. Bra träning och kost, mer komplicerat än så var det inte så målet är att ta mig dit igen. Denna gång utan att behöva prestera tjejklassikern tänkte jag:) 

Nä, nu ska jag skåpleta efter något att stoppa i mig. Vaniljkessela och hallon lutar det åt.

Hoppas ni har en skön söndagskväll vänner!
Kram så ses vi imorogon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar