tisdag 13 januari 2015

Bara en rosa bil


Elsa i sitt rum :) Hon hänger inte här inne jättemycket ännu men vi hade en rensning bland hennes kläder idag så blev lite lek här inne och jag tog några bilder från stringhyllan hon har ovanför sin säng.


Där lite nya böcker hon fick i julklapp tagit plats och den så fina rosa träbilen! Den fick hon också i julklapp och visst är det väl en söt tjejbil för de allra minsta:) Ni hittar den bl.a. hos Julias vita drömmar


Lilla kanin och Maileg kanin från Miniroom.se, boxarna från Sostrene Grene, pompoms Ikea, 


Gokväll!

Har landat i soffan med en kopp thé utan något gott till..haha Annat var det förra veckan men känns alltid bra efter dessa helger (inte gjorde dagens badhusbesök det bättre heller..haha) att rensa kroppen och komma igång med träningen. Och efter kvällens Halv åtta hos mig där det serverades kanin med kaninpäls som duk var jag inte så sugen på något mer än mitt thé heller. Äter och tycker om kött men det där gick inte hem hos mig.. Kvällens bygglov lockade mer istället:) 

Har varit på Minifirren med Wilma i eftermiddag och så kul hon tyckte det var (tur det eftersom mamman inte tycker det är lika roligt med badhus:S) när hon till slut efter en hel dags tjat äntligen fick åda dit. Så nu har vi nog någon här hemma som lärt sig vad tisdagar betyder. Och Elsa fick vi inte premiärdoppa, idag var det bara filmvisning.

Nu ska jag se det sista av bygglov och surfa runt efter en ny matta till tv-rummet. Ni vet den jag köpte från Ellos som fick flytta runt lite, den sålde jag ett par veckor innan jul, kändes inte rätt här hemma så fick ett nytt hem (man bara måste älska blocket). Så mattlösa igen men hoppas hitta den rätta snart!

Kram på er så ses vi imorgon!

2 kommentarer:

 1. Så.Himla.Fint. Älskar hur du inrett dina flickors rum!
  Välkomna hem förresten, vilka underbara veckor ni haft i fjällen, med vacker vit snö och allt. Så avis så det är inte klokt.

  Ska bli kul att se vad ni hittar för ny matta :)
  Hoppas du har en mysig kväll,
  kram Catta

  SvaraRadera
 2. Måste ändra vem jag kommenterar som, råkar ofta bli mitt googlekonto.. men nu så, från bloggen :)

  SvaraRadera