torsdag 1 januari 2015

Bara firat nyår
Vilken slö nyårsdag vi haft:) Vi gick till den längre backen vid vår gatas vändplan där vi åkte några åk och det var precis vad som behövdes efter en seg förmiddag. Frisk luft och några pulkaåk med Wilma:)

Men annars förutom lite pulka så har vi tagit det typ lika lugnt som Hubbe idag. Nyårsdag som det är:) Vi har ätit våfflor till lunch, lekt lite, slappat och sedan ätit igen, pizza till middag som så många andra denna dag kan jag tänka mig:)


Hej på er!

Hann inte kika in till er igår så idag önskar jag er God fortsättning och hoppas ni hade ett riktigt bra nyår!! Det hade vi. Skotertur på dagen ut på fjället (och det är så lite snö på fjället så igår var det mer skumpigt än roligt att just åka skoter) där vi lunchade till en denna underbara utsikt:) Wilma och kusin Nils. Wilma är som en liten svans efter Nils och Axel, tur det är så snälla och tålmodiga med de små tjejerna. 


Lunchgäng på fjället:) 


Och efter middagsförberedelser så åt vi så himla gott på kvällen! En supergod räkcocktail med champagnelök, hjortfile till middag och så hade jag gjort blåbärspannacottatårtan till efterrätt jag skrev om i förra inlägget. Såå god så den tycker jag ni ska testa (använd gärna en mindre form eller småformar så blir den hög och fin:))


Så här blev det:) Nyårskortet på kidsen…haha! Wilma vägrade vara med så fick bli på de här tre som tittar åt olika håll. Och tyvärr hann inte syster bort med sin hand som nyss puttade tillbaka Elsa…haha! Gulliga är de iaf!

Tänk att det redan gått ytterligare ett helt år. Tänker jag tillbaka så har det hänt så mycket men det största och finaste är ju vår lilla Elsa som kom i mars. Så tacksam och lycklig över mina två tjejer, det absolut finaste jag har. 2015 blir det inga barn födda..haha men tror det kommer bli ett mycket bra år ändå för min lilla familj.


Nu ska jag fortsätta titta på premiären av Beck som visas ikväll. Skönt avslut på denna nyårsdag!

Hoppas ni har en bra dag!
Vi ses snart igen!
KRAM
2 kommentarer:

  1. Härligt med snö, allt vårt vita har regnat bort... :-( Vår lilla dam vaknade vid 12-slaget, fast jag tror att hon gjorde det med flit för att få se fyrverkerierna.. ♥ ;-)

    SvaraRadera