torsdag 29 januari 2015

Bara flyttat om
Ni är några som undrat över skåpet. Mått och hur sambon byggt det. Det är 90 cm brett, 30 cm djupt och 112 cm högt utan sockel. Och det är byggt av mdfskivor där han fräste ur en ram i dörrarna till glasen. Sen är det målat, slipat, målat, slipat tills det blev bra. Och det är ju målandet som tar tid eller torktiden rättare sagt. Jag är ju ingen snickare så har ju inte någon finstilt bruksanvisning men i stora drag är det byggt på detta vis:)

Buswilma denna förmiddag :)

Och nu blev det mycket mer space vid vårt matbord och jag har börjat drömma om ett större runt bord med våra svarta öglanstolar runt. Det skulle vara så snyggt med lite runda former i vårt raka och kantiga kök (ja hur är ett kök annars..haha, men ni förstår kanske).


Wilma rotar i den randiga tygkorgen från housedoctor som är fylld med leksaker (och därför har vi flyttat beståskåpet som numera ska få förvara alla tusen leksaker som hamnar på stora mattan i hallen:)).


Gokväll!

Redan torsdagskväll, veckorna går så fort hela tiden och på lördag går vi redan in i februari! Så skönt och även fast februari är vintermånad med sportlov och mycket vinteraktiviteter så känns det som att det börjar vända då. Det blir ljusare och förhoppningsvis får vi många soliga vinterdagar:) Och jag är bara tre månader från att börjar jobba igen. Gaah! Så tiden får gärna gå saaaaakta så är det okej om vi låter våren vänta lite..haha! 

Nu ska jag slänga ned mig i soffan. Har varit en bus- och lekdag hela dagen. Avslutade med att ha alla  sex gulliga kusiner på middag så nu är det skönt att vila öronen och ha egentid :)

Kram på er så ses vi imorgon!


2 kommentarer:

  1. Åh jag börjar redan jobba nu på måndag, tiden har gått så himla fort. Har verkligen ångest, lillen är ju bara 8 månader men pappan vill vara hemma så då måste han ju få det också. Hoppas dina 3 månader går långsamt. Ha en fortsatt fin kväll!Kram

    SvaraRadera
  2. Duktig man du har, skåpet är ju bara sååå snyggt. :-) Kramizz o ha en jättebra Fredag/Laila

    SvaraRadera