tisdag 13 januari 2015

Bara godmorgon tisdag
 Bilderna är från en av alla sena eftermiddagar som tillbringandes i soffan i stugan:)


Godmorgon!

Så har vi tisdag och det tar inte lång tid förrän man är inne i vardagen igen efter all ledighet, oavsett om man varit hemma eller bortrest som jag. Sambon åker iväg till jobbet tidigt, så tidigt att jag knappt vaknar när han säger hej då men hinner reflektera att jag faktiskt ännu inte blivit väckt av någon av tjejerna så somnar snart om. Snark så skönt om Wilma nu valt att sova liiiite längre:) Men snart vaknar vi och Wilma frågar snart efter "frukost".

Och idag blir det en sväng ut på förmiddagen om det inte blaskar för mycket. En del pyssel hinner vi säkert med också. Senare idag ska badhuset besökas, babysim för Elsa och minifirren för Wilma. Är helt säker på att Wilma kommer älska det. Så bara för mig att rota fram bikinin så här i januari för ett badhusbesök, tjoho på den:)


Ha en bra start på denna tisdag så ses vi lite senare!

Kram!

2 kommentarer:

 1. He he, ja tjoho på den du.
  Hu jag gillar verkligen inte badhus. På något vis är det inte samma sak med stranden, även om det är i början på sommaren;-)
  Men har med tillbringat måååånga timmar i simhallen med simträning. och det är sååå bra! För det är skönt när de kan simma:)
  Ha de fint!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. vilka mysiga bilder från er skidsemester. Hoppas ni får en bra eftermiddag i simhallen och visst är det kul med bikini nu i januari :) Kram Suss

  SvaraRadera