tisdag 20 januari 2015

Bara gokväll
Gokväll!

Har nyss ätit bananplättar så här på sena kvällen. Dessa är ju riktigt poppis och jag kan förstå, tycker också de är riktigt mumsiga (ja inte som smaskiga gottiga bakverk men i nyttig väg så är det en favorit hos mig;)) Superenkla också! 1 banan och 1 ägg och jag rörde även ned lite kokos och kanel i. Sedan bara att toppa med frukt eller bär när de är färdigstekta :)

Har ikväll varit iväg och handlat present till sambon och sedan storhandlat på ICA. Nu har jag ingredienser till allt bak inför fredagens kalas och mat så vi ska klara oss några dagar i alla fall. Nu är inte vi någon storfamilj men tycker jag ränner på ICA mest hela tiden fast vi försöker storhandla. Alltid saknar man ju något tycker jag. 

Nu ska jag ta ut kakan jag slängde ihop när jag kom hem och den kan jag lova är smaskigt mumsig:) Här har bananplättarna inte en chans…haha!


Vi ses imorgon!
Kram kram


3 kommentarer:

 1. Jag gillar också bananplättar, supergott!!
  Men det är klart, en mumsig kaka är svår att slå! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 2. Mmmmm så gott! Lite keso och granatäpple är väldigt gott på (ett tips ;-))
  Jag storhandlar mer o mer mat på nätet! Känner som dig att jag hänger mer på Ica än hemma haha

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Men oh så gott och enklet det verkade med dessa. Måste testas.

  Kram Fia

  SvaraRadera