onsdag 7 januari 2015

Bara ha det bra

Vår "minianja" kollar in dagens åk i backen..haha! Nedå, men idag klara vi oss från att muta henne:S Istället ska hon åka själv vilket innebär störtlopp tills det tar stopp. Inte alltid en bra  idé så nu ska vi leta fram selen som ska finnas någonstans i stugan. 


Så det här är nu, efter att vi kommit hem från backen. Vi softar och har det skönt i soffan. Bläddrar lite tidningar, håller koll på klätterapan Elsa och laddar för bowling om en liten stund med vänner här uppe. Roligt att det finns andra aktivteter än bara skidor här uppe:)


Så ska försöka slita mig från soffan nu och ta en dusch!
Hoppas ni har det bra, har på känn att vardagen börjat för flera idag. Brukar ändå kännas rätt bra när den dagen kommer så här efter julledigheten. 

Kram så ses vi snart igen!


6 kommentarer:

 1. Åhh är ni kvar däruppe än! Vi har fått lite vitt på backen nu, men det är inte mer och det kommer säkerligen försvinna i morgon, så passa på och njut av snön och fjällivet.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Duktiga Elsa som kan gå själv! :-) Grattis i efterskott! Måste vara skönt att fylla på rätt sida av året.. ;-) Idag har vi också åkt pulka minsann, eller jag drog och barnen åkte.. Lillasyster satt och vifta med armarna så snart man stannade för några sekunder.. så det var bara att dra vidare! ♥ Snöängel gjorde hon också - eller hon låg still och tittade på storebror + kompis.. :-)

  SvaraRadera
 3. Men ååååå vad härligt! Jag okar och åååar och huuummar o drömmer...himmel så skönt det där är. Lika mycket EFTER skidåkningen...då man hasar runt i mysisar och gör så lite som möjligt.
  Stor grattiskram så här i efterskott till dig!
  Mysigt att ni fick en stund för er själva.
  Å heja heja "lillanja"
  Kraaaam Katarina

  SvaraRadera
 4. Kul med bowling!=)) Hoppas ni har de fint. kram

  SvaraRadera
 5. Vi verkar ha det mysigt - härligt!
  Jodå, här är vardagen igång igen med jobb...helt ok faktiskt.
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 6. Så mysigt ni har det! Kram Stina

  SvaraRadera