lördag 24 januari 2015

Bara haft kalas
Igår var det kalas hela eftermiddagen och kvällen. Både min och sambons sida var här och vi fikade och till kvällen hade jag gjort pajer för de som var kvar. Riktigt trevligt hade vi.


Prinsessan Elsa var med:)


Hela veckans bakverk framdukat:) Men jag som hållt mig borta från kolhydrater och socker i nästan två veckor nu klarade även denna utmaning. Men nu går det riktigt bra, sockersuget var värst första veckan. Jag är ju en riktig gottegris vad gäller smågodis så det är den påsen jag saknat mest..haha!


Lime cheesecake


En skymt av nya skåpet som jag är så nöjd med! Så snyggt och har en så duktig sambo som alltså gjort det. Bättre bilder på det kommer :)


Lite kusintrio som leker! 


Hej denna lördag!

Slänger precis i min lite lunch som är tacopaj som jag hade gjort till igårkväll. Gjorde en "vanlig" och en lchf som jag nu äter av. Har hittat en recept på pajdeg enligt lchf vis som jag gjort förut och gillar. Det är ju lite den gojsiga pajdegen man vill åt när man äter paj och den här blir faktisk väldigt snarlik en på riktigt mjöl så den håller jag mig till. Har nyss kommit hem också. Har på förmiddagen hälsat på en kär vän och hennes lilla nyfödda Sixten. Så fin liten kille som sov hela tiden men så mysigt att få prata med hans mamma och höra hur allt gått. Det är snart tre år sedan jag födde Wilma, min första, men kommer ihåg den långa förlossningen som igår, hua. Så är så glad att Elsa valde att komma som en raket. Så där 12 minuter efter vi kom in på BB..haha!

Men nu ska jag slänga i mig det sista på talriken och göra Wilma klar. Hon ska få åka på teater med sin mormor. Hade tänkt följa med men här sover Elsa så skönt så ville inte väcka henne. Och tror nog Wilma tycker ensamtid med mormor blir rätt mysigt!

Hoppas ni har en bra lördag så ses vi snart igen!

Kram så länge!4 kommentarer:

 1. Riktigt snyggt skåp! Fina torkade hortensior skymtar jag också, hur har du torkat dem? Jag får inte till det!

  SvaraRadera
 2. Wow det var verkligen duktigt att kunna motstå allt det där goda!!! Jag har hållt mig i en vecka en så länge och fy sjutton vad svårt det är!

  Vilket fint hem du har och vilken jättesöt prinsessa!

  Ha en mysig lördagskväll!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Å så mycket gott!!! Duktigt av dig att hålla dig borta.

  Men du!!! Vilket skåp!!! Så himla fint....dör en smula.
  Duktig sambo du har...*tummen upp*

  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Så fint skåp och så mycket gott på kalaset! Kram och trevlig lördag!

  SvaraRadera