lördag 17 januari 2015

Bara haft lördagIkväll blev det färdigmat för oss. I princip bara att ställa fram vilket är rätt skönt när man kommer på att familjen borde fått middag för längesen :S


Nuggets med färdig coleslaw, sweet chili sås och vitlöksdressing. Gott och gillas och av Wilma också. 


Och efter det sea salt choklad som bara ligger och väntar på mig :)


Godkväll!

Hur har ni haft det idag? Vi har haft det bra! Lite snor -och hoststuga är det hemma hos oss men ingen som är sängliggandes vilket är skönt. Så tog med barnen på en promenad upp på stan efter frukost för en fika. Både halkigt och blaskigt men solen kikade fram så var riktigt skönt ute. Nästan så jag anande lite vårkänslor :) Och när vi kom hem började jag plocka bort alla stjärnonr. Vilket till slut visade sig mer likna en flyttstädning..haha! Så typiskt när jag börjar plocka och rensa lite så gnor och dammar jag som bara den till slut. Så jag blir lite trött på mig själv (och säkert sambon med..haha) när tiden rinner iväg och hungern därefter. Men det blev klart! Och vi fick middag och tjejerna sover så nu kan jag ta med mig den där chokladen och dimpa ned i soffan och ta kväll. Till ett nystädat hem. Fi fasen så skönt det :)

Hoppas ni har en fin kväll ni med!
Vi ses imorgon, kramar!


3 kommentarer:

 1. Skönt med färdigmat ibland... jag ska bara tänker jag så har det gått ytterligare en timme och barnen vrålar av hunger ;-)
  Härligt med bortrensning och nystädat

  Ha en fin dag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. idag är det söndag och vi har hunnit köpa grejor till Davids kontor, bruncha, sälja grejor på blocket och storhandla inför veckan. Nu puttrar middagen på spisen och ikväll blir det chokladglass och film tror jag. Mannen åker bort en vecka imorgon så jag blir gräsänka. My god! Kram på dig

  SvaraRadera