onsdag 14 januari 2015

Bara Hampton Rebublic


Wilma igår i en jättefin blus. Ur kollektionen Hampton Rebublic från Kappahl där jag ofta kan hitta något jag gillar till Wilma. Jeans från HM. 
Och har man väntat en heeeel dag på att få åka till badhuset med kusin Ellen som hon fick göra igår och mamman bara sa snart, snart, snart ska vi åka så blir man ju till slut lite butter, haha!


Inte så lite heller :) Tur det gick över bara vi åkte:)


Godmorgon!

Hur mår ni? Sovit gott? Det har jag! Krånglade Elsa flera gånger de sista nätterna i Lofsdalen så blev det bättre när vi kom och har sovit hela natten inatt. Så mycket det gör, man vaknar så mycket piggare. Och just nu är det jag och Wilma som är vakna. Wilma hon kikar på favoritfilmen Frost här bredvid mig. Hon bara älskar Anna, Elsa, Olof och alla de andra. Helst ska klänningen på så hon kan dansa, sjunga, och göra alla moves till:) Vet inte hur många shower vi fick i Lofsdalen. 

Men nu ska jag nog ta ta tag i denna mitt i veckan dag. Mysa lite med Wilma här bredvid mig (det bästa när man är hemma och inte har några tider att passa) och sedan kliva upp göra frukost. Naturell yoghurt, frukt och ägg bli det, tur nyttigt ofta är gott:) Sedan är vi och kusinerna bjudna på pannkakslunch och julgransplundring hos tjejernas morfar. Så mysigt, högljutt och stojigt det kommer bli:)

Jag önskar er en bra onsdag!
Kram så länge!

8 kommentarer:

 1. Så söt blus på en så söt tjej!
  Köpte massa toppar till Tyra där nu på REAN.
  Hrrm, ja det var ju liksom sååå himla billigt så jag fick ju sååå mycket för pengarna.
  Maken tycker att jag köper för mycket, men hon har faktiskt vuxit något galet.
  O så var det halva priset och sen 30% på det, ja men du fattar ju ;-)
  Det är så kul när man ser hur hon själv liksom tycker att hon är så fin. Som igår:
  "Mamma, jag vill ha den här idag, för den är jag så söt i" (Tror hennes mormor sa typ så till henne när hon provade;-))
  DEN känslan vill jag att hon alltid ska behålla. Känslan av att hon är så fin och att hon kan känna det själv.
  Så jag får helt enkelt se till att hon alltid kommer känna så, så gott jag kan. O då menar jag med eller utan kläder så klart.
  Att hon är nöjd med den hon är, det är ju det viktigaste! :)
  Ha en fin onsdag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste nog och kika lite på rean när jag ska iväg på söndag. Det är ju nu man kan göra det riktiga fynden:) Så förstår mycket väl att du handla på dig en del;)
   Jag håller helt med dig! Det är först nu Wilma har börjat sagt att hon vill ha klänning för hon tycker det är så fint! Och jag försöker att hela tiden få henne att känna att hon är fin och bra. Precis som hon är! Som förälder vill man ju rusta dem med så mycket självkänsla det bara går inför allt som väntar dem.
   Kram vännen!

   Radera
 2. Vilken supersöt blus på en bedårande liten tjej. :)
  Nice med pannkakslunch och härligt sällskap.

  Önskar dig en skön onsdag!

  You Rock!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Har haft en supermysig dag med min familj :) Hoppas du med haft det!
   Kram kram

   Radera
 3. De har superfina barnkläder!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, eller hur! Hittar ofta något där till Wilma:)
   Kram kram

   Radera
 4. Så söt hon är och jättefina kläder!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, gillar blusen jättemycket!
   Hoppas kvällen är bra, kram fredrika

   Radera