måndag 12 januari 2015

Bara kommit hemBorta bra men hemma bäst:) Så här såg det ut när vi lämnade huset och såg ut så här när vi kom hem med (förutom tulpanerna då som slocknat..) iaf en liten stund. Snart hade vi packning och leksaker överallt efter att vi packat ur sent igår kväll och tjejerna blev pigga efter all sömn i bilen:S Cykeln ni ser är en av Wilmas julklappar, en balanscykel hon verkar gilla:) 


Hej på er!

Sista dagarna i Lofsdalen sprang iväg och hann inte kika in något alls. Vi åkte skidor (jodå, slapp barnbacken en stund och testade de stora backarna, riktigt kul:)), underhöll barnen och umgicks och spelade spel om kvällarna. Jättekul har vi haft med våra vänner men åkte hem igår efter lite mer än två veckor där uppe. Så himla mysigt och skönt har vi haft det men det är alltid lika skönt att komma hem.

Och idag har det gått i ett, började det här inlägget i morse men så kom något emellan och datorn blev liggande hela dagen till nu då tjejerna somnat. Skönt för öronen efter en dag med kusiner som busat, åkt  pulka och byggt en snölykta som lyser så fint utanför huset. Härligt att komma hem till vinter här med (men uj så halt det är ute, höll på att slå på öronen jag vet inte hur många gånger när vi var ute), jag hoppas den håller i sig ett tag. 

Hur har ni haft det denna måndag? Jag ska nu fortsätta ta reda på packningen efter fjällen och allt annat som jag inte hunnit med idag. Jag och sambon ska också fnula på lite köksplaner:) Är det inte alltid så när nya året inleds att man känner att man har energi till hur mycket som helst? Eller iaf jag som haft två veckors semester och bara ägnat tid åt allt vad fjällmys innebär och inte förrän nu när jag kommit hem känner jag att jag kickar igång det nya året. Sätter inte upp några löften men ska ta tillvara på mina sista fyra månader som mammaledig innan jag och sambon byts av och jobbet kallar. Njuta av tiden med mina tejejer och göra klart några hemmaprojekt jag har i huvudet. 

Så börjar väl nu då med tvätthögen i tvättstugan..haha!

Hoppas ni alla mår bra iaf! Kul att så många har kikat in här trots att jag uppdaterat lite mindre under ledigheten. Nu blir det som vanligt igen:)

Kram på er! 


1 kommentar:

  1. jag går på mammaledighet i början av mars och jag längtar så. all den tid jag ska få vara hemma och lära känna mig lilla knyte. åhhhh, blir tokig bara jag tänker på det!

    SvaraRadera