lördag 24 januari 2015

Bara lördagen


Bilder från i eftermiddag när tjejernas mormor fikade med oss. 


Sambon fick så mycket fina blommor igår så nu har vi blomster här och var och det kan det ju inte bli för mycket av.


Mormor fick läsa bok för Wilma som är en riktig boktjej :)


Gokväll!

Här har vi haft en skön eftermiddag. Plockat och städat efter kalaset igår och några tvättmaskiner har fått snurra i tvättstugan. När Wilma kom tillbaka från teatern med sin mormor bjöd vi henne på fika och och Wilma som även hade fått välja bok på bokhandeln fick den uppläst av henne. En skön eftermiddag har vi haft alltså:)
Och nu så är det precis före middagen nu. Tjejerna fick äta middag tidigare så ska jag och sambon äta på tu man hand alldeles strax :) Tjejerna har somnat så väntar bara på att middagen ska bli klar. Har gjort kycklingfilé fyllda med brieost och tomatpesto och till det smörstekt vitkål och squash. Gott säger jag big no säger sambon som får ris till..haha! Och är riktigt hungrig nu så ska plocka fram maten nu. 

Önskar er en skön lördagskväll vänner!
KRAM4 kommentarer:

 1. Härligt med ett litet teaterbesök. Och sen en mysig fikastund med dom vackra blommorna på bordet. Kram Anita

  SvaraRadera
 2. Nu har jag äntligen läst ikapp... ;-) Vilket jättefint skåp han gjort, vad duktig han är! Och jaa, vi har också massor med snö här.. vet inte riktigt vart man ska lägga allt? :-)

  SvaraRadera
 3. Mysigt med mormor-stund. Vilket kalasfirande ni har haft. Och så snyggt skåp sambon gjort. Önskar dig en fin söndag. Kram Suss

  SvaraRadera
 4. Hej söta du!

  Igår hade jag skrivit en lång kommentar till dig från min Iphone och då hängde den sig, surt och irriterande;)
  Nu gör jag ett nytt försök från datorn:)
  Jag såg att jag missat några inlägg här hos dig för din blogg hade inte uppdaterat sig i min blogglista (nu har den det, konstigt) på flera dagar.
  Så mysigt med kalas! Är otroligt imponerad av dig som kunde stå emot alla dessa sötsaker!:) Heja dig!
  Alltså det där skåpet! Jag är så imponerad (och lite avis:) över detta skåp! Han är så duktig din sambo.
  Superfint blev det.
  Måste ju fråga om tältet/tipin i Wilmas (eller är det Elsas?) rum? Visst hade din syster gjort det om jag inte minns fel?
  Jag håller på att leta barnrumsinspo och vill gärna ha en tipi i lilla N:s rum sen men tänkte införskaffa en sänghimmel först:) Har kärat ner mig i en från Numero 74:)
  Oj det blev ett långt inlägg:)
  Ja just ja, vi skulle ju kunna ta en lunch och lite shopping på stan någon dag eller vill du och familjen hellre komma hit någon dag? Blir dock lite svårare att få till då G har matcher och träningar på helgerna;)

  Ha det fint vännen!

  Stor kram

  SvaraRadera