onsdag 21 januari 2015

Bara onsdagenMin lilla glafis innan vi for iväg på eftermiddagen. I jeans från Zara. Det är så roligt när de blivit lite större och man kan klä dem i lite andra kläder än bara bodys som passar bäst när de är som små knyten (tycker jag iaf) Lite som att få sig en mycket söt accessoar som man kan piffa med…haha! Nej då men så tufft med jeansen och skon hon håller i är en julklapp som kommer bli så söt på henne i vår. Och de kommer komma till användning, idag har hon tultat på här hemma massvis och är så mallig och glad över det:)


Och jodå, idag var tjejerna matchande :) Båda i jeans och vit blus.  Det går ju inte att låta bli, så gulligt ju! Och själv matchades jag och lillasyster hela barndomen nästan. Fick hon en röd uppsättning fick jag en blå…haha!Nils 8 år! (och en happy syster bredvid:)), stora killen och Wilmas favorit! Och ni kan säkert gissa vart vi bl.a. firade honom. Går ju alltid hem och efter hann vi med en fika på stan. 


Gokväll!  

Här fortsätter det vara stök i köket även ikväll. Ikväll blev det bullbak 
 så nu doftar det livsfarligt gott. Hungrig är jag också då vi inte intagit någon middag ännu jag och sambon. Vi tänkte laga något gott eftersom han fyller år idag men klockan sprang iväg så nu lutar det nog mer åt att vi köper oss något. Lika gott och mysigt det ju. Men vi lär ju skynda oss för i min lilla stad stänger allt snart.

Så trevlig kväll till er!
KRAM

1 kommentar:

  1. Så himla söta tjejer du har, och superkul med matchande kläder, jättefint!
    Brukar vid festligare tillfällen se till att Inez och Valentin matchar varandra lite färg och stilmässigt lite, så fint :)

    Nu ska jag fixa kvällsmat i min ensamhet, fy vad tråkigt.. Tur att man kan kika in på mysiga bloggar som din ;)

    Kram

    SvaraRadera