torsdag 15 januari 2015

Bara på hyllan och kvällsträning


På hyllorna i vardagsrummet och det känns alltid fint att plocka fram lite rosa så här precis efter jul och våriga omslag på inredningsmagasin är inspirerande på nedersta hyllan.Torkade snitthortensior i brist på färska nya snittblommor. 


Gokväll!

Landat i soffan en liten stund innan jag ska tvinga mig till ett litet träningspass ikväll. Har ett hemmaprogram jag följt förut och som passar mig bra när sambon är på jobb mest hela dagen och jag inte kommer iväg till gymmet. Bara att torsdagströttheten lamslog mig när jag nattade Wilma så var tvungen att dimpa ned i soffan en pyttestund (men nu har jag ju skrivit här att jag ska så bara att slita mig snart;)) och kika in till er:)   

Visst är det skönt med torsdagskväll? Längsedan nu jag kände den känslan eftersom jag varit bortskämd med semester ett par veckor men nu infann den sig och ska bli så skönt med helg. Och vi har inga stora planer, jag ska försöka ta mig iväg till storstan och hitta en matta till tv-rummet. Det blir lite eko här inne vilket inte alls är så myspys :) 

Nu ska jag slita mig till träningsmattan och sedan titta ifatt kvällens Sveriges mästerkock!

Kram så ses vi imorgon!

6 kommentarer:

 1. Så fint på din hylla!
  O visst är man sugen på lite fräscha pasteller nu. Lite mer vårkänsla, även om den känns låååångt borta...
  Så spännande det var ikväll, mästerkocken alltså!!!
  Ha de fint och hoppas du hittar din matta i helgen!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, egentligen börjar man ju för tidigt för det är så långt bort till våren. Men det är ju så fint och inne kan man ju vår "våra" lite :) Ja, visst var programmet bra, längtar så till nästa!
   Hoppas ni har en bra fredag, kramar!

   Radera
 2. Åh så fint hos dig! Ljust och härligt. Tjusigt med lite mjukare färgskala såhär efter jul. Oj så sugen jag varit på att piffa och fixa här hemma, så imorgon tänkte jag göra lite fredagsfint:)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Jag håller med dig, tycker det är så fint att få fram mjukare och lättare färger efter allt det lite tyngre. Jag hoppas du fått det fredagsfint hos dig idag! Kramar fredrika

   Radera
 3. Skulle också vilja träna, men när ska man hitta tid till det...? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår dig precis och har också haft så svårt att prioritera tid till det. Så nu fick det bli ett hemmaprogram som känns lite enklare att få tid till. Jag hoppas det iaf:) Hoppas du har en bra fredag!
   Kram fredrika

   Radera