måndag 26 januari 2015

Bara rosa hemtex
Från lunchen idag då det blev omelett för min del. (vilket det blir så ofta, fantasin tryter något när de kommer till lunch för snabbt ska det gå) Och ägg i morse och ägg till middag..haha! Kan man äta för mycket ägg:S Men omelett är så gott tycker jag och går ju att variera i det oändliga. Till middag testade jag en variant på lchf-plättar när jag ändå stekte vanliga pannkakor till barnen och de var helt okej. 2 ägg 1dl grädde 1 dl kokos. Mixa kokos och vispa sedan ihop allt och stek ett gäng små plättar. Och som sagt det var helt okej med hallon till :)


Från lunchfixet i vårt kök som om ett par veckor kommer få ett något nytt utseende;) Så spännande och kul och någon kanske kan gissa vad vi ska göra?


Har snubblat över vårinspo från Hemtex lite överallt de senaste dagarna så tar och visar dem jag med:)


Superfina rosa kuddar till 199:-st 

Bilder från Hemtex

Och dessa vaser som Hemtex gör i samarbete med Plaza interiör. Så fina i olika ljusa dova färger så gäller att hänga på låset vecka 6 när de släpps för dem kan de nog bli åtgång på. Jag har en liknande jättestor (från blomsterlandet) och skulle kunna tänka mig att blanda den med några mindre. Gillar färgen (vad det nu är för färg, brunrosa??) i mitten. Visst längtar man ännu mera till våren när man ser dessa bilder? Jag längtar så!

Gokväll!

Men än det inte vår på långa vägar. Vi hade snö som vräkte ner här på förmiddagen men efter lunch var det lugnt så vi gick iaf ut och skottade. Och kommer man väl ut är det ju så skönt! Nu ska jag dimpa ned soffan och se var burken bjuder på för program ikväll. Filmagala är det tror jag, närmare bestäm Guldbaggen 2015 så ska kanske kika på våra svenska filmstjärnor.

Hoppas ni har det bra!
KRAM
1 kommentar: