torsdag 22 januari 2015

Bara snö snö snöVi har fått massor av snö? Ni med kanske? Så efter lunch tog vi oss ut för att skotta och det hade hunnit kommit en hel del.


Duktig lite hjälpreda som kan själv :) (men föräldrarna skulle ju kunna underlätta lite genom att köpa henne en mindre snöskyffel;)). 


Och Wilma älskade att det kommit snö, bara bus och lek :)


Hej på er!

Så här har vi nyss kommit in. Elsa sover i vagnen utanför och jag och Wilma har tagit oss lite mellis. Skönt rosiga om kinderna, det är ju så skönt när man varit ute och speciellt nu när det kommit snö. Jag har ju sagt det förr men är det nu vintermånad så får det hellre vara snö och liiite kallt :) 

Här har vi haft en torsdag som gått lite slow. Det är ju skönt ibland. Så vi har skrotat runt här hemma och småfixat lite, haft morfar här på lunch och tog oss redan i kragen och gick ut. Och nu väntar vi hem sambon och jag ska sedan åka till ICA och handla lite (det var två dagar sedan jag sa att jag storhandlade va??, något jag tydligen inte är värst bra på..haha).


Vad har ni för er idag? Hoppas ni har det bra!
KRAM1 kommentar:

  1. Ja, vi har också fått snö, det har faktiskt snöat i 2 dagar nu, men väldigt små flingor så det har ändå blivit lagom mycket. Tyvärr är det vab med en febrig dotter som gällt de senaste dagarna och hon har varit så besviken över att inte få gå ut och leka...

    Kram Pernilla

    SvaraRadera