tisdag 27 januari 2015

Bara sovrum

Visar lite sovrum där bänken Sigurd från Ikea fått tagit plats vid sängens fotända. Den här bänken passar på så många platser och just nu passar den så himla bra just här:)

Och en annan matta som blev så behaglig och skön i vårt sovrum. Skulle vilja ha några nya kuddar här inne och något annat i den stora ramen. Vi får se vad jag hittar.

Hej vänner!

Våra morgonbestyr är klara och Elsa har precis somnat så det är lite lugna gatan hemma hos oss just nu. Som det brukar vid den här tiden. Så skönt att ha den här stunden när man gått upp tidigt och kanske sprungit in till Elsa titt som tätt om natten och man är lite mer gäspig än vanligt. Wilma tycker de är bra mysigt hon med läsa någon bok eller kika på Bamse som är poppis just nu. Idag är vi sen bjudna på lunch hos min pappa och i eftermiddag väntar badhuset. Det är vår tisdag det, vad har ni för er idag? Nu ska jag ägna mig åt Wilma som ligger här bredvid mig och myser:)


Ha en härlig tisdag så ses vi lite senare!
KRAM

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag följer din blogg regelbundet. Kul att läsa om familjeliv ( eftersom jag själv är i samma livsfas =) ) och se dina inredningstips! Undrar nu om färgen på sovrumsväggen. Du har säkert skrivit det förut men hittar det inte. Håller själv på och ska göra om i vårt sovrum och är på jakt efter nåt liknande.

  Tacksam för svar! / Maria

  SvaraRadera
 2. Hej igen, hittade rärgnamnet nu i ett annat inlägg. Du behöver inte svara =)

  SvaraRadera
 3. Hej Marie!
  Vad roligt att du följer mig och även finner lite tips:) Bra du hittade färgnumret, vet att det ska finnas långt bak i arkivet :)
  Ha en bra dag!
  Kram Fredrika

  SvaraRadera