fredag 23 januari 2015

Bara syskonkärlek och fredag

Vad jag tycker om den här bilden på mina tjejer. Även fast den är lite suddig då de aldrig riktigt är still :)  


Precis som jag tycker om alla bilderna:)

Vi kickar igång denna fredag med en bildkavalkad på mina tjejer :)  Jag tycker (såklart) de är så söta på dessa bilder och det är så roligt när de nu börjar hitta varandra. Eller ja, Wilma har haft full koll på Elsa sedan hon föddes men det har ju inte Elsa. Men nu är hon Wilma hack i häl hela tiden och ofta hittar man dem så här tillsammans i varandras rum. Leker gör det ju inte med varandra (vet inte hur ofta jag hör Wilma; nej Elsa, inte ta mina grejer..haha) men bara att se dem vilja vara nära varandra gör ju att mammhjärtat svämmar över lite. Det är det finaste jag kan se och det gör mig så tacksam över mina två tjejer!

Godmorgon vänner!

Sköna bästa fredag är här! Och hade vi en slow dag igår så har vi desto mer inbokat idag. Härligt, en slö dag räcker för mig:) Jag och syrran ska börja med att ta med oss barnen upp på stan och gå på sång och lek. Wilma och Ellen tycker ju det är så roligt! Och sen blir det lunch och bara att bege sig hemåt och ha kalas för sambon. Allt blev klart och förberett igårkväll så bara att duka fram så kan släkten komma. Och skåpet som sambon gjort hann också bli klart så sent igår ställde han det på plats och det blev så bra! Så jag blev uppe sent och flyttade runt på saker. Tänk att ett skåp kan gör att det börjas flyttas runt på både mattor, bänkar och stolar. Hm, någon som känner igen sig? Skåpet ska ni såklart få se i helgen:)

Nu ska vi sätta fart här och ta promenaden upp på stan! Vi ses kanske lite senare när vi kalasat här hemma.

Önskar er en härlig fredag!
Kram


2 kommentarer:

 1. Vilka fantastiskt bilder - och fina flickor ! Mattan ser ju ut att vara helt fantastisk med! Får jag fråga var du hittat den? :) Kram och fin helg

  SvaraRadera
 2. Så himla fina bilder på dina söta tjejer, och rummet är ju underbart med alla fina saker!

  Åh, vad spännande med skåp!! Vill se nuuuuu!
  Har oxå skåpsplaner, står en gammal bokhylla hos brorsan som jag tänkt måla svart och sätta gamla fönster som dörrar på, får se när jag får tummen ur..

  Ha bästa fredagen snygging!
  Kram Catta

  Har ännu en tävling på bloggen btw..

  SvaraRadera